פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אל גאוצ'ו באמת על הפנים. אכלתי שם פעם אחת מלפני מס' שנים והצטערתי על כל רגע.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים לכו תנסו גם את "דיקסיס" הייתי בתל אביב אבל אני לא יודע איפה עוד יש (אם בכלל) מקום בן זונה. די מלא אבל אכלתי שם 450 גרם סינטה ונהנתי מכל ביס.הייתי גם באוונגרד (שוב בתל אביב) מקום יפה. די מלא (תלוי מתי באים), המחירים יחסית טובים. במיוחד בlate night שלהם.האוכל מגיע די מהר. תפריט די מגוון.הייתי שם כבר 3 פעמים ולא התאכזתי פעם אחת.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים פאפאגיו ?http://www.papagaio.co.il/?categoryId=40926פשוט נוראי, אכלנו שם את האכול כפי יכולתך, כנראה הכוונה ליכולת לסבול את הרמה הנמוכה של הבשר...
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אין קאסה דו ברזיל. ביחוד בסניף באילת (והמרכזי) עם השף שצועק סטטוסים ברקע, בהחלט חוויה לכל החושים. לא ברור למה בפאפגיו הסטייק סינטה דק, כל הטעם של הבשר זה כשהוא קצת "חי" ולא יבש כמו קרטון.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים צ'מעו, אני חייב להגיד תודה על שהכרתם לי את Hudson. אתמול חגגנו שם לאבא יומולדת (אפילו החנייה הסמוכה במגדלי אור היא חינמית כי מקבלים כרטיס חנייה חינם בסוף הארוחה) והיה פשוט מדהים. העיצוב, אווירה והשירות מעולים. אבל המרכז של תשומת הלב מגיעה באמת למטבח שלהם. אכלתי את המנות הכי מעניינות עד כה. פעם ראשונה שאכלתי בשר עם שרימפס וציר פירות ים, מרק שעועית שחורה מדהים וסמיך והחבר'ה מסביב אכלו סטייק מנהטן ועוד... בקיצור פשוט הפייבוריטית שלי מהרגע. *חיסרון: יקר !
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים HUDSON אכן מכבדים את הבשראם היו קצת יותר מעות בכיסי - הייתי הולך ליועזר בר יין
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים מחבר אוקי אתמול הייתי במוזס, תגידו לי, באיזה המבורגרייה שמכבדת את עצמה לא שמים עצבניה ומלפפון חמוץ בהמבורגר? או ברביקיו בחוץ?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים שום דבר לא מונע ממך לבקש עגבנייה וברביקיו. יביאו לך תוך שניות.היום אני הולך עם חברים ל"רק בשר" בת"א, אחרי שלא הייתי שם בערך שנה.פעם קודמת שהייתי שם הבשר היה מצויין אבל השירות היה טעון שיפור בלשון המעטה, מעניין מה קורה איתם עכשיו.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים אוקי אתמול הייתי במוזס, תגידו לי, באיזה המבורגרייה שמכבדת את עצמה לא שמים עצבניה ומלפפון חמוץ בהמבורגר? או ברביקיו בחוץ?זה אופן ההגשה של הארטבורגר. בהמבורגר הרגיל שלהם יש עגבניה ומלפפון.(וכמו שנאמר מעליי, יכולת לבקש)
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים צ'מעו, אני חייב להגיד תודה על שהכרתם לי את Hudson. אתמול חגגנו שם לאבא יומולדת (אפילו החנייה הסמוכה במגדלי אור היא חינמית כי מקבלים כרטיס חנייה חינם בסוף הארוחה) והיה פשוט מדהים. העיצוב, אווירה והשירות מעולים. אבל המרכז של תשומת הלב מגיעה באמת למטבח שלהם. אכלתי את המנות הכי מעניינות עד כה. פעם ראשונה שאכלתי בשר עם שרימפס וציר פירות ים, מרק שעועית שחורה מדהים וסמיך והחבר'ה מסביב אכלו סטייק מנהטן ועוד... בקיצור פשוט הפייבוריטית שלי מהרגע. *חיסרון: יקר ! בהחלט... מת על המקום הזה. חגגתי שם 3 פעמים יום הולדת, פעמיים לעצמי ופעם לחברה. כל פעם מדהים אותי השרות שלהם. לדעתי מהטופ שיש בארץ. מלצרים\ות שתאכלס נותנים שרות מצויין ומצד אחד לא מנדנדים לך כל 4 דק' "הכל בסדר" ומצד שני לא מסתחבקים איתך כמו רוב העולם פה. והמנה הזאת שאמרת...נשמע טוב...נראה לי אני חייב לקבוע ביקור בהדסון בקרוב ;D
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים הנה בדיוק מה שאני לקחתי אותו הערב. יש ללחוץ על תפריט הערב: http://www.hudson-tlv.com/menucover.htm*תפריט הערב מוגש בימים א' - ד' ושבת בין השעות 1700 ל 2300ביום ה' ושישי בין השעות 1700 ל 2400ראשונותמרק שעועית שחורה עם קורנביף. מוגש עם כוסברה קצוצה ושמנת חמוצה עיקריות:פילה בקר במחבת עם שרימפס ומולים, ציר פירות ים, תרד וטמלה תירס.
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים אתייחס ישירות לנושא ותסלחו לי שלא אקרא את כול הנושא .אצלי זה מתחלק עפ"י מיקום פיזי , אם אני בקרבת מזרח ראשון לציון , אז מיטבול .אם אני באזור שאני קרוב לאגאדיר , אז אגאדיר .בורגוס או בלאק ? נפילהההה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.