עבור לתוכן

בורגוס VS בלאק

Featured Replies

פורסם

צריך לשמור על המשקל איגור, אחרת יגישו אותי בתפריט בתור "500 גרם רוסי עסיסי" להרבה שנים.

• תגובות 136
  • צפיות 16k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואני חשבתי שהליידי הזמינה חזה עוף! נו באמת אלכס!

פורסם

אכלתי פעם בבורגוס ולא התלהבתי. המבורגר סתמי ותו לא.

לעומת זאת בבלאק(בחיפה) הייתי פעם או פעמיים ונהניתי מכל ביס... כשמזמינים הביתה זה הורס את ההמבורגר (אםילו ביחס להמבורגרים אחרים /שמזמינים). השירות שם מעולה בכל אופן, אני לא מבין מה התלונות.

אבל אגאדיר טובים ברמה אם לא יותר מזאת של בלאק.

גם קניבר טובים למרות ששנים לא אכלתי שם במקום... האווירה שם הכי כיפית אבל סתם לא יצא לי

פורסם

בד"כ כדאי להימנע מלהזמין הביתה המבורגרים, אלא אם המסעדה טורחת להפריד בין ההמבורגר, הלחמניה והירקות.

פורסם

בד"כ כדאי להימנע מלהזמין הביתה המבורגרים, אלא אם המסעדה טורחת להפריד בין ההמבורגר, הלחמניה והירקות.

זה מה שבלאק עושים, לפחות בירושליים אני מזמין יחסית הרבה להר חוצבים כשאני עובד בעיר.

פורסם

ואני חשבתי שהליידי הזמינה חזה עוף! נו באמת אלכס!

דבר ראשון- חזה עוף, ברוטב הנכון, בחיתוך הנכון ובמידת העשייה הנכונה יכול להיות מדהים, אבל מצד שני- להיות בבר בשרים ולהזמים ציפור זה באמת לצאת חומוס O_o

פורסם

בד"כ כדאי להימנע מלהזמין הביתה המבורגרים' date=' אלא אם המסעדה טורחת להפריד בין ההמבורגר, הלחמניה והירקות.

[/quote']

מה משמזכיר לי שכשהיינו מזמינים עם הצוות לעבודה בורגוס, ההמבורגר היה מגיע בכוונה מופרד לבשר,לחמניות ונייר מיוחד באמצע כמו לגו והייתי צריך להרכיב אותו לבד.

מה נראה להם שאני בחוג מלאכה ?! טוב שלא צירפו הוראות הרכבה.

פורסם

טוב שהם עשו את זה. אחרת ההמבורגר והירקות מרטיבים לחלוטין את הלחמניה והופכים אותה לספוג.

פורסם

משלוח אמור להגיע תוך חצי שעה מקסימום. הלחמניה+המבורגר אינם נתונים בלחץ אלא בקופסה ענקית וזה נפוח כמו עוגה בפנים.

לכן הפסקנו להזמין משם ואנחנו מזמינים רק מ:

- דיטה

- השדרה 34

-דיקסי

יש להם המבורגרים עסיסיים שלמים שמגיעים אלייך ארוזים כמו שצריך וטעימים אש.

פורסם
:o מה זה דיטה?
פורסם

זה כמו מסעדת "אלכס", רק שבמקום "אלכס" קוראים לזה "דיטה".

http://tinyurl.com/2a6xgn8

היא נסגרה לאחרונה ונפתחה במקומה "דיטושקה" בנווה צדק:

http://www.ditushka.co.il

פורסם

אל גאוצ'ו?!!! על הפנים!

חרא בשר, ארגנטינאים בשקל שעושים הכל וול דאן ולא יודעים לטפל בבשר.

מה כן - אחלה אווירה, אחלה מחירים, אחלה עיצוב ואחלה הגשה.

אבל הבשר עצמו? על הפנים. גומי לעיסה.

פורסם

איך קאסה דה ברזיל? שווה תכסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים