פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים למה גועל נפש?בכל מקרה, לובסטר זה לא זול. חוץ מזה, אמנם טעמתי רק פעם אחת לובסטר, אבל הטעם לא היה שונה בהרבה משרימפס...
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים הסיכויים שתמצא בארץ אפסיים. במקומות אחרים זה נפוץ כי גם זה אפשרי לגדל שם בקלות וגם יש יותר אוכלוסיה לא שומרת כשרות(ובכללי, אנינת טעם) שאוכלת את זה כי זה לא כשר, ומה שלא כשר כידוע גם לא טעים וואלה נכון. איך בא לי איזה ארבה עם מרגרינה
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים 1. פירות ים בזול תמצא בתל אביב ב"שדרה 34".http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=106192.מסעדה נוספת טיפה יותר יקרה בשם OCEAN תמצא בהרצליה פיתוח. אתה נכנס לצומת הסירה, פונה מייד ימינה לרחוב המשכית ואז מייד מצד שמאל יש מסעדה ממש טובה.www.rest.co.il/ocean*בתפריט ערב תמצא:לובסטר (מהאקוריום) 249 עם חמאת ערמונים בתוספת סלט ופירה השף
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים קנית אותי.איפה קונים גפילטע זול?צא מזה. אם אתה רוצה משהו מתוק וקר קנה גלידה.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר 1. פירות ים בזול תמצא בתל אביב ב"שדרה 34". http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=10619 2.מסעדה נוספת טיפה יותר יקרה בשם OCEAN תמצא בהרצליה פיתוח. אתה נכנס לצומת הסירה, פונה מייד ימינה לרחוב המשכית ואז מייד מצד שמאל יש מסעדה ממש טובה. www.rest.co.il/ocean *בתפריט ערב תמצא: לובסטר (מהאקוריום) 249 עם חמאת ערמונים בתוספת סלט ופירה השף הרבה זמן לא הייתי בשדרה! היום אני הולך אבל עכשיו יש התלבטות אם לאכול שרימפס או את ההמבורגר
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים כי זה לא כשר, ומה שלא כשר כידוע גם לא טעים איזה שטויות -כידוע בראש שלך. מצד שני גפילטע .. זה גועל. אך זה לא בעיה בדג אלא מה שמכינים ממנו.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים 2.מסעדה נוספת טיפה יותר יקרה בשם OCEAN תמצא בהרצליה פיתוח. אתה נכנס לצומת הסירה, פונה מייד ימינה לרחוב המשכית ואז מייד מצד שמאל יש מסעדה ממש טובה.www.rest.co.il/oceanמחזק. אגב, בצהריים יש להם עסקיות ממש טובות, ובד"כ יש כל מיני ספיישלים של שרימפס.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים כי זה לא כשר, ומה שלא כשר כידוע גם לא טעים טעות. כשהיינו בטיסה מארה"ב לארץ, הייתה לנו בחירה בין ארוחה כשרה, לארוחה בשרית לא כשרה וארוחה צמחונית צמחונית: סלט קטן, קינוח טעים ועסיסי, לחמנייה חמודה וממרח. בשרית לא כשרה: סנוויץ' של עוף כלשהו ומים בשרית כשרה: סנוויץ' עוף+קטשופ, עוגה עם מוס שוקולד+מוס שוקולד, אורז עם ירקות ועוף, משקה+מים, ממרחים, לחמנייה. דואגים ליהודים שבנינו
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים הרבה זמן לא הייתי בשדרה! היום אני הולך אבל עכשיו יש התלבטות אם לאכול שרימפס או את ההמבורגר עכשיו גם לי בא :-\ טוב ספר מה לקחת כמה עלה ואיך הטעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.