פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים היי לכולםהפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JCובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכלירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערךכשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדשאם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני.כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתובשהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה..ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דברמה אני עושה?!?!תודה ???
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים אני מניח שיש איזה שהי דרך לעשות לו כיבוי בצורה לא קונבנציונלית.במחשב נייך יש את הכפתור של הריסט או את הכפתור של ההדלקה שאם אתה מחזיק אותו לחוץ מספר שניות המחשב כבה.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר לא הספקתי לראות את הסטופ קוד, מאז הצלחתי להפעיל אותו מחדש הכל היה בסדר.עד שהוא התחיל להתקע.הוא נתקע לי פעמיים, והייתי צריכה להפעיל אותו מחדש.בפעם השניה שהוא נתקע זה היה באמצע הגיבוי,לנקודת שחזור.מאז הוא נתן לי עוד פעם מסך כחול אחרי שהוא נתקע .ועכשיו הוא בכלל לא מעלה את ווינדוס.הוא אומר שהוא לא היה יכול להעלות את ווינדוס ושהוא מבצע בדיקת שגיאות.הוא לא מצליח לבצע את הבדיקה ומכבה את עצמו,זהו.המחשב בן 3 ימים ולא הספקתי לגעת בו אפילו.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים קח חזרה לחנות תגיד להם שאתה רוצה חדש. למה בכלל לשבור את הראש על מוצר שקנית רק עכשיו ושאתה אמור להנות ממנו.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר לגמרי! ממש מבאס..אני לא יודעת אם להחזיר את זה לחנות או להתקשר ישר לאחריות ..
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים אני אישית אם זה היה קורה לי הייתי הולך לחנות ודורש חדש בקופסא.אם החנות היא בעלת שרות ברמה נמוכה אז הם בטח יגידו לך משהו בסגנון של: אנחנו נשלח את זה ליבואן לבדיקהאז אם את נתקלת במשפט כזה אז פשוט להתעקש שאת רוצה עכשיו מחשב חדש ושהם יעשו מה שהם רוצים עם המקולקל
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר זה מה שאני אעשה ביום ראשון על הבוקר חדש במקום הוא לא יוכל לתת לי , כי אין את זה קבוע במלאי שלהם הם מזמינים מהיבואן לפי הזמנה. בכל מקרה אני אדרוש חדש ואחזיר לו את המחשב רק כשאקבל אותו. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.