עבור לתוכן

בעייה חמורה עם המסך והמחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח

לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים :

1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מותקנות לי במחשב שני גירסאות של הווינדוס(שניהם 7) ואני רוצה את שניהם למחוק ולהתקין אחד חדש, איך אפשר לעשות זאת אם ההווינדוס לא עולה ? )

2) מה עושים על מנת לבטל את המצב השינה זה ? זה פשוט בלתי נסבל ואני לא מצליח לעבוד ככה.

אודה מקרב לב לכל מי שיעזור לי,

תודה רבה וחג שמח

פורסם

פשוט להגדיר במחשב דרך הביוס שיעלה דרך ה CD, לאחר מיכן אתה עושה יציאה ושמירת שינויים.

המחשב יפעיל את עצמו ואז תתבקש ללחוץ על מקש כל שהוא בכדי לעשות BOOT . למעשה מרגע זה הדיסק של מערכת ההפעלה צריך להיות בתוך הכונן.

המחשב מתכיל לעשות פעולה כל שהיא ולאחריה אתה תוכל לבצע פירמוט.

זה פעם ראשונה שאני שומע שמחשב נרדם במהלך התקנה של מערכת הפעלה חחחחחחחחחח, אולי כדאי להגדיר לו בביוס שיעבוד על הגדרות אופטימליות.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני מבין מה שאתה אומר אבל זה לא עוזר, כי קודם כל יש לי כרגע שני ווינדוסים מותקנים אני רוצה למחוק את שניהם ולהתקין מחדש איך אני עושה זאת ? כי סבבה המחשב מתאחל וההתקנה עולה אבל איך אני באמצעותה מוחק את מה שיש ומתקין מחדש ? ואיך אני גורם למחשב/מסך לכל להיכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים ? זה כל הזמן קורה ??

פורסם

אני לא כל כך מבין אותך.

יש לך סקייפ? אשמח לנסות לעזור לך דרך הסקיפ.

בכדי לפרמט אתה חייב לעשות BOOT מ CD.

פורסם
  • מחבר

כן יש סקייפ, המשתמש שלי הוא eran_nagar1 מחדרה, אשמח אם תוסיף אותי ונוכל לדבר(אהיה זמין מחר - חמישי- לקראת הערב ) ואודה לך ממש אם תהיה זמין כדי שנוכל לדבר ולסדר את הבעיה שלי,

אני מעריך זאת מאד.

תודה רבה וחג שמח,

פורסם

אני לא יודע אם מחר בערב אהיה זמין, בכול מיקרה שלחתי לך בסקייפ בקשה שתוסיף אותי.

מקווה לפתור לך את הבעיה.

פורסם

הצלחת בסוף לפתור את הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים