פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו.צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה..וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא.[img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png[img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים תבדוק אם מותקן לך הפונט Verdanaאני גם עובד בלינוקס ולא רואה שום בעיה באיזור הזה.
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר מותקן הפונט שכתבתפשוט בcss של הפורום צריך לבדוק אם מוגדר הפונט עוד פעם, כנראה בחרו שמה משהו שאין להרבה מחשבים וזה נופל לברירת מחדל המכוערת.
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים אצלי החלקים שרשמת מופיעים בפונט הזה.אפשרות נוספת, תנסה לבדוק עם דפדפן אחר. אולי הבטא של פיירפוקס מעוות משהו?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים Firefox -> Tools -> Options -> Content -> Fonts & Colors -> Advanced -> Western -> Proportional -> Sans Serif
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מחבר לשנות את הפונט בדפדפן אני לא רוצה כי אני בונה אתרים ואז שהלקוח יראה פונט מגעיל כמו פה ואני יראה פונט יפה כי שיניתי הגדרות זה לא יגמר טוב.בקיצור כבר הבנו מה הבעייה ולא רק לי יש אותה לפי התגובות, אני אשמח את צוות האתר יטפל בה, תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים Firefox -> Tools -> Options -> Content -> Fonts & Colors -> Advanced -> Western -> Proportional -> Sans Serif או סוף סוף עובד לי יופי תודה
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים פתאום השתנה לי הפונט WTF...הכל נראה... מוזר וגבוה וצר כזה. וזו לא בעיה של ZOOM.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מחבר עכשיו דווקא זה נראה מעולה מי שעושה את השינוי, תגדיר ככה: *{font-family:arial,sans-serif;} זה האידאלי, נראה טוב בכל מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.