עבור לתוכן

למה הפונטים בחלק מהפורום שונים ולא ברורים?

Featured Replies

פורסם

יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו.

צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה..

וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא.

[img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png

[img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
Macpclinux.gif
פורסם

זה לא רק בלינוקס...

גם בחלונות יש את התופעה הזאת, אין קשר למערכת ההפעלה.

פורסם

תבדוק אם מותקן לך הפונט Verdana

אני גם עובד בלינוקס ולא רואה שום בעיה באיזור הזה.

פורסם
  • מחבר

מותקן הפונט שכתבת

פשוט בcss של הפורום צריך לבדוק אם מוגדר הפונט עוד פעם, כנראה בחרו שמה משהו שאין להרבה מחשבים וזה נופל לברירת מחדל המכוערת.

פורסם

אצלי החלקים שרשמת מופיעים בפונט הזה.

אפשרות נוספת, תנסה לבדוק עם דפדפן אחר. אולי הבטא של פיירפוקס מעוות משהו?

פורסם
  • מחבר

זה ככה כבר מלא זמן, את הבטא יש לי רק איזה שבוע

פורסם

זה קיים גם אצלי במחשב בעבודה. הפונטים ממש זוועתיים.

פורסם

Firefox -> Tools -> Options -> Content -> Fonts & Colors -> Advanced -> Western -> Proportional -> Sans Serif

פורסם
  • מחבר

לשנות את הפונט בדפדפן אני לא רוצה כי אני בונה אתרים ואז שהלקוח יראה פונט מגעיל כמו פה ואני יראה פונט יפה כי שיניתי הגדרות זה לא יגמר טוב.

בקיצור כבר הבנו מה הבעייה ולא רק לי יש אותה לפי התגובות, אני אשמח את צוות האתר יטפל בה, תודה.

פורסם

Firefox -> Tools -> Options -> Content -> Fonts & Colors -> Advanced -> Western -> Proportional -> Sans Serif

או סוף סוף עובד לי יופי :xyxthumbs:

תודה

פורסם

פתאום השתנה לי הפונט WTF...

הכל נראה... מוזר וגבוה וצר כזה. וזו לא בעיה של ZOOM.

פורסם

עכשיו גם לי השתנה הפונט, הכל היה בסדר עד שמישהו נגע בזה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו דווקא זה נראה מעולה :jump:

מי שעושה את השינוי, תגדיר ככה:

*{font-family:arial,sans-serif;}

זה האידאלי, נראה טוב בכל מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים