פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מה אני יכול לעשות שיעבוד? למה בWINDOWS MEDIA PLAYER הם עובדים לי יש לכם רעיון? אולי איזה פלאג? אני לא ממש חזק בזה.... בתודה אלי.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים איזה מקלדת?יצא להסביר פה כבר כמה פעמים על work-around לנושא אז אל תתעצל גם לחפש.
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים ^WORK AROUND?צריך פשוט לאפשר את האופציה GLOBAL HOTKEYS ב WINAMP, לי זה עשה את העבודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר ^ WORK AROUND? צריך פשוט לאפשר את האופציה GLOBAL HOTKEYS ב WINAMP, לי זה עשה את העבודה. אין לי תאופציה הזאת בהגדרות...בדקתי עכשיו... יש רק תV השני שמתחתיו...(לא מה שסימנתה באדום ) :'( בקשר למקלדת...יש לי מקלדת מולטימדיה רגילה של HP שהיא כבר משרתת אותי בארך כמעט 8 שנים חחח עכשיו מה עוד אני יכול לעשות? ???[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 07:28:36 אין לי תאופציה הזאת בהגדרות...בדקתי עכשיו... יש רק תV השני שמתחתיו...(לא מה שסימנתה באדום ) :'( בקשר למקלדת...יש לי מקלדת מולטימדיה רגילה של HP שהיא כבר משרתת אותי בארך כמעט 8 שנים חחח עכשיו מה עוד אני יכול לעשות? ??? שומעים? לחצתי על הV שאמרתי שיש לא מה שציירתם באדום...זה שמתחתו...רשום עליו ENABLED ועובד מקווה שזה לא דפק לי רק הגדרות אחרות בתוכנה חח כי נגיד שעשיתי את זה לא ניפתחה לי הקופסת חיפוש של השירים ב CTRL +J אבל ראיתי שלחצתי על הV אז יש שם אפשרות תיבת ניגון ...אז קבעתי לו שיהיה CTRL+J וזה עבד תגידו עם כבר אז למה לפעמים אבל זה קורה לי המון שאני שם ירים אז כל שיר זה מזיז לי קצת את האקולייזר ממש משנה לי אותו כל פעם ואני רוצה שיישאר לי קבוע הכיוון שנתתי לו ..יש אפשרות לעשות את זה?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר אולי הכפתור AUTO באקולייזק דולק?תשאיר רק את ON דולק.עובד תמיד רק הONמזה עוד יכול להיות? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.