פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים שלום לכולםאני דיי חדש בפורום זה אז ככה: יש לי שני מחשבים ברשת שהמחשב שלי הוא החזק והמחשב של אחותי חלש בהרבה אך היא מתתמשת בו למוזיקה ואיי סי קיוהבעיה היא שהיא מורידה המון שירים בקזה ולא סוגרת אותה וזה מאט לי את האינטרנט ואת המחשב מאוד ורציתי לדעת אם יש דרך לחסום את הקזה מבחינת התחברות אל השרת שלו או לחסום הורדות או משהו כזה..הנושא דיי דחוף אז ככה שתודה למי שעוזר
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים תפרט איזה מערכות הפעלה?ואיך אתם מתחברים לאינטרנט?אם המחשב השני מתחבר אליך ואז שניכם גולשים אתה יכול ע"י פיירוול לחסום את הפורטים של הקזהה והיא לא יוכולה להוריד שירים
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים תיכנס לתוכנה של הראוטר שלך ואם יש לך ראוטר מספיק מתקדם אז יש סיכוי שיש לך אפשרות להגביל כל משתמש ברשת לנפח מסויים
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים http://www.bandwidthcontroller.com/index.htmlבעזרת התוכנה הזאת תוכל להגביל כל מחשב בכמות רוחב הפס.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר תודה לכולם..יש לי רשת ביתית שעובדת רק על כרטיסי רשת וכבל מוצלב בלי ראוטר אבל עובד כמו תותח..יש לי אופיס XP והיא מתחברת דרך המחשב שלי.יעזור לי מאוד אם אדע מהם הפורטים של הקזה שאני אוכל לחסום ...(יש לי פיירוול של XP שמותקן על המחשב שלי וכולל את שלה)אבל אז אני לא אוכל להשתמש בקזה..
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים ולמה לא תכנס למחשב שלה ותשנה את הגדרות הקאזה כך שלא יעמיס יותר מדי על הרשת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.