עבור לתוכן

חיבור אלחוטי ל XTREAMER פרו איטי להחריד עד כדי ניתוק

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה xtreamer PRO הכל טוב ויפה עד שמגיעים לחיבור הרשת האלחוטית.

שאני מעביר מהמחשב שלי לXT הוא ממש איטי, היום הגעתי לשיא של 2MBPS שזה בערך 6 שעות להעברה של סרט BLURAY :sleep:

אבל לפחות אם זה היה מעביר! אחרי כ 10-15 שניות כבר אין חיבור ובטלויזיה שאליה מחובר ה XT אני מקבל No Signal ז"א הוא מאבד גם סיגנל של הוידאו!

יש לי נתב אלחוטי Edimax BR-6574N, עקבתי אחר ההוראות שבמדריך והוא מתחבר (אני יכול לגלוש דרך ה XT לyoutube ושטויות כאלו, אבל גם אז... יותר מדי צפייה ויש קטיעות).

האם זו בעיה נפוצה? איך אני פותר את זה?

פורסם

אני הצלחתי להגיע ל 3.6MB לשניה או 30mbps בנייד של אשתי עם נתב N . במצב אידאלי אני חושב שאפשר להגיע ל כ90mbps שזה כ11MB לשניה.

תנסה לעשות streaming ישר מהמחשב. אין לי xtreamer אבל אני חושב שזה אפשרי. הבעיות בyoutube כנראה מושפעות יותר מהספק אינטרנט שלך. אם אתה לא יודע ברוחב פס לחו"ל הספקי אינטרנט מאוד מוגבלים . לא סביר שב2MB לשניה החיבור של האל חוטי מגביל את האינטרנט.

לרוב ממליצים להגדיר את הנתב לעבוד רק בN כי אחרת המהירות תרד אבל אני לא בטוח בעניין. לאשתי היו בעיות כשזה היה על מעורב . עדיין שיניתי חזרה למעורב בגלל שהsmartq V5 שלי לא ממש קולט טוב את הנתב הישן. הוא גם לא ממש אהב את ההגדרה החדשה.

פורסם

והכי טוב -- לחבר בכבל.

פורסם
  • מחבר

הכי מהיר לחבר בכבל נכון, אבל כל הקטע זה שאני רוצה להשתמש באופציית האלחוט. נמאס לי להעביר כבלים בבית.

אני אנסה היום לשנות את הגדרות הנתב לעבוד רק כ N, נראה עם זה יעזור.

צפייה ישירה מהמחשב ניתן ללא שום בעיה (לא ניסיתי סרט HD).

פורסם

אני זוכר שמישהו אמר (אולי chief ) שיש בעיה להעביר קבצים במקסימום מהירות דרך windows share כי הפורוטוקול לא הכי יעיל. כדאי אולי התקין שרת FTP על המחשב ולנסות להוריד דרך FTP או להיפך (להתחבר בFTP לstreamer ולהעלות לו קבצים). בכל מקרה עם קו חוטי המקסימום זה בערך 12MB ועם גיגה זה יהיה פי 10 שזה בערך המהירות של הדיסק בקריאה סקונציאלית (הדיסק הישן שלי עושה 90MB לשניה).

אני לא בטוח שלעשות streaming ב1080p יעבוד כי אחרי כמה חיפושים בגוגל ראיתי שמדובר שם על 20mbps מינימום ואתה(פותח השירשור) אמרת שהצלחת להוציא רק 16mbps . בסטנדרד של BR הם מדברים על 36mbps-56mbps . אם הבנתי נכון במצב אידאלי על N אפשר להגיע לכ 90mbps . אולי אפשר יותר אני לא ראיתי review שעשה הראה יותר מ90 .

פורסם

תרחיק את האנטנה מהסטרימר בעזרת מאריך USB.

פורסם

הכי מהיר לחבר בכבל נכון, אבל כל הקטע זה שאני רוצה להשתמש באופציית האלחוט. נמאס לי להעביר כבלים בבית.

DUDE עזוב שטויות. בזמן שאתה מתעסק עם הג'יפה של כרטיסי האלחוט תעביר כבל וחלס. חבל רק שלפרו אין כרטיס רשת ג'יגה. גם אני שיחקתי עם ה PS3 והרשת ובסוף העברתי כבל. אפילו כרטיס רשת של 100 יספיק לך לסטרימינג של HD ויחסוך ממך את כל ההעתקות הנצחיות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני אנסה את ה FTP ונראה, כי עד עכשיו ממש לא הצלחתי להגיע למהירויות נורמליות.

integral,

זה נראה לי מה שאני אעשה לבסוף.

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון,

לאחר שניסיתי הכל חוץ מלעדכן קושחה שום דבר לא עזר.

ניסיתי את ה web interface שלהם, עבד טוב אבל הסרט עצמו לא נמצא במכשיר חחחחח, דפאקט.

לבסוף ניסיתי את ה FTP ובאמת זה הדבר שהכי יציב וטוב, מהירות ממוצעת של 2MB/S ויש לפעמים התנתקויות אבל בקטן.

בעיקרון אם מישהו חושב על לעבוד עם קבצים גדולים ב wifi שיירד מהרעיון.

פורסם

חייב לציין שאת אותה הבעיה יש גם אצלי.

משתמש בCIFS ולאחר כמה דקות של העברה מתנתק הסיגנל של הVIDEO.

פורסם
  • מחבר

דרך ה FTP אצלי שום דבר לא מתנתק אבל המהירות שוב, עלובה בתקשורת האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנו אבל להעביר כבל עכשיו ל XT זה יהיה דיי סיוט, כרגע אני מסתדר עם ה wifi, אמנם איטי אבל גם משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים