עבור לתוכן

דעה: איך חנות BUG מצליחה להתקיים?

Featured Replies

פורסם

אני פשוט לא מבין את זה ואולי מישהו יכול להסביר לי, יש להם את המחירים הגבוהים בארץ, שירות לא הכי מקצועי, ועדיין הם מתקיימים כחברה נוצצת ומסגסגת,

האם היא באמת כזאת !? או שרק אני חושב שהמחירים שלהם ממש מעבר לכל ביקורת.

• תגובות 70
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הדיון קשור לפורום הזה?

החנות קיימת בזכות זה שהם מותג, כמו אופיס דיפו למשל.

תזכור שרוב האנשים שקונים מחשב או ציוד היקפי למחשב ב15 השנים האחרונות לא בדיוק מבינים מי נגד מי.

פורסם

יש להם שירות בסדר גמור..

פורסם

לפעמים לא צריך להיות משהו יוצא דופן כדי להצליח, צריך רק למתג את עצמך כמשהו יוצא דופן.

פורסם

תלוי איזה סניפים אבל ברעננה הם בסדר גמור.

אחריות אצלהם זה הכי תופס.

מנסיון. :P

אם יש לך הנחה אצלהם בכלל הכי טוב לקנות, אם אתה צריך משהו ספציפי.

הם כבר לא מוכרים מחשבים שלמים נכון?(נייחים)

פורסם

היא חנות אמינה מאוד.

בציוד הקיפי המחירים שלהם סבירים ביותר, אבל חומרה לא הייתי קונה מהם

פורסם

באג כמעט לא מוכרים חומרה - בכל מה שקשור לחומרה הם מוכרים דברים מאוד ספציפיים (והמבחר די קטן), ומערכות מחשב מורכבות. רוב המכירות שלהם זה ציוד היקפי, מולטימדיה ומשחקים, המחירים שלהם די סבירים. אנשים הולכים אליהם כי הם מעדיפים ללכת לרשת גדולה ומוכרת מאשר לחנות קטנה שמתמקצעת בהרכבת מחשבים, אבל הם בחיים לא שמעו עליה.

פורסם

קניתי אצלם לא מזמן עכבר MX518 ב-169 ש"ח (10 ש"ח יותר מהמחיר הכי נמוך בזאפ). לא הייתי אומר שזה יקר, להפך :P

פורסם

יש להם לפעמים מבצעים ממש טובים אבל זה נראה שהם מפחדים להכנס ממש לשוק המחשבים

כי הם לא יעמדו במחירים של IVORY וKSP..אלה אם הם ירדו במותג שלהם לאותה רמה.

להחזיק חנות בקניון עולה הרבה כסף..

פורסם

מי שקונה משחקים בבאג חולה בראש. באוזניות, נגנים ושאר הדברים האלה יש להם מחירים בסדר גמור.

פורסם

מי שקונה משחקים בבאג חולה בראש.

למה? אני זוכר שקניתי את ביושוק הראשון בבאג. המחיר הרגיל היה אותו מחיר כמו בכל חנות אחרת, ועוד היה להם מבצע "ללא מע"מ" (תכל'ס 15 אחוז הנחה בערך). גם קניתי את ה-Orange Box שם, באותו מחיר כמו בכל חנות אחרת פחות או יותר.

פורסם

משחקים קונים בקניות קבוצתיות או מחול נקודה

פורסם

ממש לא נכון ,יש בארץ מספיק חנויות שמוכרות במחירים טובים.גם קניתי בבאג כמה משחקים ויש משחקים שהמחירים יותר גבוהים בהרבה מחניות אחרות ויש מחירים טובים.קניתי מהם גם MP4 וכשהיתה לי בעיה איתו שהם לא הצליחו לפתור הם פשוט אישרו לי פתק החלפה בלי שום ויכוחים.החיסרון היחיד היה המחיר שהיה קצת גבוה.

פורסם

כן אבל אתה יודע מה מספרים על חנויות אחרות שמוכרות מחשבים

לבאג יש תדמית של איכות יחסית לחלק מהחברות האחרות שקיימות בשוק (בלי להזכיר שמות)

יצא לי לקנות מוצר אצלהם והשירות לא הם נותנים, הם מעבירים אותך למי שנותן אחריות

פורסם

יקרים כי הם משלמים שכירות לקניונים.

עובדים עם יבואן רשמי ומייבאים בעצמם מוצרים מסוימים (אני יודע על אייריבר וקודאק, בטח יש עוד כמה מותגים) כך שסה"כ זו לא כזו טעות לקנות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים