פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM.אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי.רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ?האם אני לא יכול להתקין XP?או שאוכל להתקין 7 נוספת?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים איזה כיף זה גוגל.http://webtrickz.com/how-to-install-windows-xp-over-windows-7-in-a-dual-boot/אפשר להתקין את ה-XP אחרי ה-7, פשוט צריך לתקן את הבוט אחר כך. כמובן הכי חשוב זה להיזהר לא לדרוס את ההתקנה של windows 7 (להתקין את ה-XP על כונן או מחיצה נפרדים).
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר קודם כל תודה.דבר שני, לזה התכוונתי בדיוק. שאני לא רוצה לדרוס את ה 7 כי יש שם דברים שמותקנים ובעיתי נורא לשחזר (וכן, הם חוקיים).ומה הכוונה ב"לתקן את הבוט אחר כך"? ומה אם עושה אם אין לי סידי של חלונות 7? (ככה קיבלתי אותו חדש-יש רק מחיצת ריקוברי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.