פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים שלוםיש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ).הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם?אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500.תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אם זה דחוף תפנה לשירות של דל, לזה בדיוק הם שם : תתחיל בנציגות בארץ - 03-7674000
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים דיון כפול נסגר.תמונה של מקלדת ששמתי שמה זה מדל !שלא צריך FN זה מחוברת של דל !גם התמונה שכאן לא צריך FN !אז אואין לך 3500מקלדת ששמו לך לא נכונהדל שינו מקלדת ולא עידכנו הוראות.דל מטומטמים לא יודעים נכון מחשבים שלהם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר איבן,אין צורך לכעוס. המקלדת שהעלת אכן לא תואמת למקלדת שלי ותהיה בטוח שקניתי vostro 3500.אני מעלה כאן לינק לתמונת המקדלת. שים לב שהיא שונה ממה שהעלתhttp://www.studentbuyingguide.com/wp-content/uploads/2010/06/p10305011.jpgאני יודע שהזום לא משהו ובכל זאת תסתכל ותראה אם אתה יכול לעזור.תודה
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים לפי הצילום אתה לא צריך ללחוץ על Fn כדי להפעיל num lock כי הוא צבוע בלבן.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים לפי הצילום אתה לא צריך ללחוץ על Fn כדי להפעיל num lock כי הוא צבוע בלבן.בדיוק מה שדל גם אומר.ובתמונה שלך בדיוק כמו תמונות שלי.וכועס למה - אני רק מנסה להבין.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר אוקיי אז כנראה שטעיתי.התמונה שלך אכן כמו שלי אבל הבעיה היא לא בלחצן num lock ולא בלחצן Fn לצורך העניין.אני פשוט לא מצליח לשנות את האותיות שבצד ימין למספרים. כאן חשוב לי לחדד שוב- יש לי אפשרות להפוך אותן למספרים רק כאשר אני מחזיק את לחצן ה- Fn לחוץ ובאותו זמן לוחץ על אחת האותיות. אני רוצה שבלחיצה אחת (על Fn או num lock) האותיות יעברו למספרים ולחיצה נוספת תחזיר אותן למצב הטבעי. בדיוק כמו ש- caps lock עושה.אם טעיתי אשמח להדרכה מחדש כיצד לעשות זאת. כל שילוב שניסיתי עד עתה לא צלח.תודה שוב וחג שמח
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים תשכח מ FN רק המקש לבד. יש גם מנורה עם 9 שמראה מצב של מספרים - היא דולקת ?בביוס זה כן עובד ?.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר אכן. כשה- num lock עובד הספרה 9 נדלקת אבל אין שום משמעות מעבר לכך והספרות לא הופכות למספרים. הן כן הופכות כאשר ה- num lock דלוק ובאותו זמן אני לוחץ על מקש ה- Fn ובמקביל על אחת האותיות.אני מצרף כאן קישור לדיון בנושא שמצאתי בגוגל. אני הבנתי שכן יש לכך הגדרה דרך הביוס אבל התמיכה הטכנית של דל תחזור לעבוד רק בראשון.http://forum.notebookreview.com/dell/213840-dell-vostro-fn-key.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.