פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר כן. גם דיברנו על זה שנשב כולנו על חצי או שתיים (נראה מי יברח הביתה להתקין ) ועל זה שאנחנו חולקים את אותה עיר, אז אין לך מה לדאוג. ברוב המקרים אנשים באים, חוטפים את המחשק וטסים הביתה במהירות פרדטור מיסל להתקין אותו
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים שבארקדיה ידאגו לאינטרנט אלחוטי ואז אפשר יהיה לבוא עם הלפטופ , להתקין ולשחק תוך כדי שתיית חצי או שניים...
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אני מניח שלרובכם אין עדיין ילדים / אישה / עבודה אמיתית וכו'...השאלה היא האם אני חייב להגיע ב-12 בלילה או שאני פשוט יכול לבוא בבוקר ולהגיד "מכירה קבוצתית של HWZONE"?
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים במכירה הקבוצתית של MW2 אני באתי גם כמעט חודש אחרי זה לא משנה מתי, כל עוד תבוא ותוכיח כי אתה הוא מי שנרשם וזהו.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים ^כנ"ל. אם הייתי גר קרוב אז אולי הייתי הולך כי אני גם ככה ער בשעות האלה, אבל לא לישון במיוחד בשביל זה או יותר גרוע לנסוע מרחוק? זה סה"כ משחק מחשב, לא יקרה אסון אם יקח כמה ימים עד שאני אקבל אותו.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים גם דיברנו על זה שנשב כולנו על חצי או שתיים (נראה מי יברח הביתה להתקין ) ועל זה שאנחנו חולקים את אותה עיר, אז אין לך מה לדאוג. אתה מתבטא לא נכון כשאתה מדבר על אלכוהול, אלא אם כן אתה מתכוון לספליף. אבל סבבה, סגרנו!
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אני רואה שאתם בונים חזק על הבקבוק שהבטחתי חחחחחחחחחחחחחחענק!!חסר לי ואני לא מביא אותו
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מסכן הבנאדם שיתחבר באותו הלילה ויראה ברשת חבורה של אנשים שיכורים שיושבים על המדרכה ומשחקים עם הלפטופ של דגדגן עם הנטסטיק
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים רק שניה , אז במידה ואני לא מעוניין להגיע לחנות.מה האופציות?יש מצב שהם שולחים את זה בדואר?
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים * תשלום עבור משלוח מהיר באמצעות שליח הינו 20 ש"ח (תוך 24 שעות)* תשלום עבור משלוח בדואר רשום הינו 7 ש"חהכל רשום, רק צריך לקרוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.