עבור לתוכן

הרשימה סגורה!!! הזמנה קבוצתית מוקדמת (PC) של המשחק Call of Duty:Black Ops

Featured Replies

פורסם

נראה שהם אימצו את המנגנון של BFBC2, ככה שפרוץ לא נראה לי שיהיה

• תגובות 238
  • צפיות 39.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין יותר דברים כאלה שרתים פרוצים.

כניראה שה MAP PACK יהיו בחינם אבל זה לא פוסל את האפשרות שיהיו גם דברים בתשלום (מסתמן שמשחקי הזומבים יהיו ב DLC בתשלום).

פורסם

דווקא ב-MW2 יש

פורסם
  • מחבר

זה לא המקום לדיון הזה, תודה!

אנשים לא צריכים להכנס לדיון ולקרוא את הקישקושים שלכם.

שחררו

פורסם

אני חדש לנושא המכירות הקבוצתיות אבל המחיר נראה לי עדיין גבוה.

ב- PCGAMES.co.il אפשר להזמין את המשחק ב- 209 ש"ח.

מחיר באזור ה- 150-160 היה נראה לי יותר סביר.

יש עוד מה לדבר על המחיר?

100 עותקים זה לא משהו שהולך ברגל.

פורסם

המשחק אמור לעלות 60$ שזה כ 221 שקל. לא מבין למה PCGAMES הורידו את המחיר ככה, אולי הם לא מודעים לזה שהמשחק יקר :P בכל מקרה ארקדיה מוכנה להוריד ל 190 שקל, 30 שקל פחות ממה שיעלה לך לקנות את המשחק ב STEAM או בחנות בארה"ב כמו GAMESTOP.

פורסם

***מעקב***

פורסם

אם כל הכבוד , למי שלא מתאים המחיר יכול למצוא מקום אחר לקנות את המשחק או לנסות בעצמו לארגן קנייה , לא הצמידו לאף אחד אקימבו G18 לרקה כדי לקנות מארקדיה... :xyxthumbs:

המחיר הוגן לכל הצדדים , גם לנו וגם לארקדיה (שהפסידה עלינו ברווחים בקנייה של MW2 )

פורסם

אני חדש לנושא המכירות הקבוצתיות אבל המחיר נראה לי עדיין גבוה.

ב- PCGAMES.co.il אפשר להזמין את המשחק ב- 209 ש"ח.

מחיר באזור ה- 150-160 היה נראה לי יותר סביר.

יש עוד מה לדבר על המחיר?

100 עותקים זה לא משהו שהולך ברגל.

מסכים. רק יותר לכיוון של 170-180 למשחק. מדובר ב100 עותקים!

פורסם

הם באים לקראתינו והרווח שלהם גם ככה לא גדול, לבקש ירידה נוספת במחיר זה להיות קצת גרידי

פורסם

הם פשוט לא מוכנים להבין שבניגוד למשחקים אחרים המשחק הזה עולה 60 דולר :nixweiss:

פורסם

עזוב מבינים לא מבינים, זאת פשוט חוצפה שאנשים מקבלים את המשחק במחיר יותר נמוך מכל העולם ביום ההשקה עם עותקים משוריינים במיוחד בשבילם ושאפילו אחרי משלוח יוצא להם יותר זול מכל העולם, והם עוד רוצים את המשחק במחיר זול יותר :s07:

פורסם

חבר'ה זה המחיר שנקבע מול החנות- תקחו או שתוותרו.

תצאו מהנחה שהמשחק יעלה בחנויות בין 270-300 ש"ח.

נכון שיש עוד חנות או שתיים שמנסות להתחרות ומציעות מחיר קרוב, אבל עדיין המחיר של הקבוצתית זול יותר.

מה גם שהדגש הוא ההתחייבות של ארקדיה לספק את המשחק בהשקת חצות חגיגית בתאריך היציאה. וצריך לדעת להעריך את זה.

כבר קרה שאירגנו מכירה קבוצתית מול חנות, שלא משנה מה שמה, והאספקה התעכבה ב-5 ימים בגלל בעיות כאלה ואחרות.

פורסם

שלחתי

אני מקווה שזה יהיה ביום שהשמחק יוצא :yelclap:

פורסם

חבר'ה זה המחיר שנקבע מול החנות- תקחו או שתוותרו.

תצאו מהנחה שהמשחק יעלה בחנויות בין 270-300 ש"ח.

נכון שיש עוד חנות או שתיים שמנסות להתחרות ומציעות מחיר קרוב, אבל עדיין המחיר של הקבוצתית זול יותר.

מה גם שהדגש הוא ההתחייבות של ארקדיה לספק את המשחק בהשקת חצות חגיגית בתאריך היציאה. וצריך לדעת להעריך את זה.

כבר קרה שאירגנו מכירה קבוצתית מול חנות, שלא משנה מה שמה, והאספקה התעכבה ב-5 ימים בגלל בעיות כאלה ואחרות.

לא יודע מה איתכם, אותי השקת חמות מהודרת ממש לא מעניינת.

מה שמעניין אותי זה לקנות את המשחק בכמה שיותר זול.

אני לא בא להפיל את המכירה הקבוצתית אבל אלא למישהו ממכם יש איזה אינטרס אישי לעבוד עם ארקדיה,

אני מציע לבדוק גם מול PCGAMES.

אם המחיר התחילתי שלהם הוא 209 ש"ח , עבור 100 עותקים אני בטוח שנוכל לקבל אותו יותר זול מאשר 190 ש"ח.

במידה וזה יהיה רלוונטי , אני מוכן ליצור איתם קשר בעצמי וגם לוודא שהמשחק מגיע בזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים