פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים אהלן אני צריך תוכנה שתגבה לי את כל המערכת הפעלה שלי (win 7) במצב הנוכחי שלה על קובץ ISO ואם אפשר גם לעשות מהקובץ דיסק התקנה שעולה מבוט ככה שאם אני מפרמט את המחשב אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש תודה מראש אליאור
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים לא בדיוק הבנתי אבל אני אנסה לנחש...אתה צריך לעשות IMAGE למחיצת מערכת ההפעלה שלך + לשים אותה על דיסק בוט עם תוכנת IMAGE - האם זה מה שאתה מתכוון?גבריאל
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר אמרתי את זה רק במילים אחרות אני אסביר לך את הסיבה אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב ואז עם וירטואל בוקס להכניס את המערכת הפעלה (וינדוס 7 ) שהייתה לי עד עכשיו אבל אני רוצה שהיא תיהיה כמו שהיא עם כל המשחקים והתוכנות וגם לצורך פירמוט מידי פעם שיהיה לי IMAGE מוכן בלי להתקין את כל התוכנות שוב אתה מכיר תוכנה קלה שעושה את זה <?
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר אתה מכיר תוכנה עם תמיכה בוירטואליזציה ? התוכנה שנתת לי היא תוכנת גיבוי יש לה אפשרות להכין דיסק של המערכת הפעלה מהגיבוי ? (שיעלה מבוט ) המחיפוש באינטרנט ראיתי את Acronis True Image Home ויש workstation echo ויש echo server מה מהם אני צריך ? יש תוכנה חינמית לדברים האלה ?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אני השתמשתי ב-SERVER ECHO עושה עבודה מעולה.לגבי חופשי - מה שאתה צריך זה VMWARE ואז לעשות למכונה הקיימת p2vhttp://www.vmware.com/products/converter/
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר הורדתי את התוכנה מסתבר שיש לה בעיות תאימות לוינדוס 7 יש פיתרון לזה ? יש לי וינדוס 7 אולטימייט רשום באתר שזה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.