פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם?כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים זה נורא מוזר, אני עדיין מקבל נוטיפיקציות "ריקות" מאז המקרה הזה.(למשל: סמל הנוטיפיקציות מראה שיש 5 חדשות, אני לוחץ - ואין בפנים כלום)(קורה בחשבון שלי בלבד, נבדק בכמה מחשבים שונים)
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר זה נורא מוזר, אני עדיין מקבל נוטיפיקציות "ריקות" מאז המקרה הזה.(למשל: סמל הנוטיפיקציות מראה שיש 5 חדשות, אני לוחץ - ואין בפנים כלום)(קורה בחשבון שלי בלבד, נבדק בכמה מחשבים שונים)אתה לא היחיד כי יש עוד שני אנשים שגם ממשיכים לקבלאני עדיין לא מבין למה אי אפשר למחוק קבוצה בפייסבוקשלחתי להם מייל ואני מקווה שיחזרו אלי מהר
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים זה קורה לי גם עם אחת הקבוצות יצאתי ממנה וזה לא עזר, אני ממשיך לקבל עוד ועוד notifications ריקיםכל פעם שאני נכנס לפייסבוק יש איזה 10מישהוא פתר את הבעיה?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר זה קורה לי גם עם אחת הקבוצות יצאתי ממנה וזה לא עזר, אני ממשיך לקבל עוד ועוד notifications ריקיםכל פעם שאני נכנס לפייסבוק יש איזה 10מישהוא פתר את הבעיה?ואותה קבוצה עדיין קיימת ?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים לי שי בעיה, יש לי השמנה לקבוצה שגם אם אני מאשר או מתעלם היא נשארת ושום דבר לא קורה
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים אתה לא היחיד כי יש עוד שני אנשים שגם ממשיכים לקבלכבר כמה שעות של שקט היום, אולי זה נגמר?או אולי זה קורה רק כשאתה ספציפית בלוגין בפייסבוק?(אחרי הכל, הנוטפיקציות המקוריות הגיעו כביכול בטענה ששינת את שם הקבוצה, אולי משהו בפרופיל ספציפית שלך גרם \ גורם לזה)רק השערה, אני מניח שאני אדע בימים הקרובים אם זה עצר או ממשיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.