פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים שלום,יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של 1TB.המערכת קבצים שלו היא FAT ובמערכת קבצים הזאת יש מגבלה לגודל קובץ יחיד.האם אני יכול לפרמט אותו לNTFS?אני שואל את השאלה הזאת מכיוון שבדיסק און קי זה גם FAT ומומלץ לא לפרמט לNTFS בגלל שזה הורס אותו מהר יותר, האם בדיסק קשיח חיצוני זה יהיה בסדר?
פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים NTFS ו-FAT לא הורסים את הקשיח ולא את הפלאש.מצד שני, ל-NTFS יש רגישות מסוימת לניתוק גס בזמן הכתיבה (בלי להפסיק את פעילות ההתקן).
פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים איבוד המידע שניסית לכתוב אותו או לשנות אותו בעיקרון.מקרה מסוים שראיתי כשהדיסק לא ניתק לקריאה במערכות XP, אבל ויסטה או חלונות 7 יכול לתקן את הבעיה.
פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים ntfs היא מערכת קבצים הרבה יותר אמינה ומתאוששת משגיאות מאשר FAT32. אם אתה ממש מודאג אתה יכול לבטל כתיבה למטמון.
פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים בשביל יש journaling ב NTFS.אני לא רואה שום סיבה להתשמש ב FAT32 במקום NTFS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.