עבור לתוכן

בעיית מהירות אינטרנט במחשב חדש (רשת אלחוטית)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

סוף כל סוף קבלתי את המחשב החדש שלי אתמול (שהרכבתי בעזרת האתר שלכם, תודה רבה!), והתחלתי היום קצת עם הסידורים שלו.

דבר ראשון כמובן שהייתי מאוד רוצה לעשות זה לחבר אותו לאינטרנט. יחד עם המחשב רכשתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם -

EDIMAX WIRELESS 802.11b/g/n NLITE PCI ADAPTER : EW-7711IN

שהייתי בטוח אגב, יפתור לי את בעיית גישה לאינטרנט לחלוטין.

כמובן שטעיתי ולא הכל ורוד, אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס נוכחתי לדעת שאיכות הקליטה נמוכה מאוד (כ-20%) ולא ניתן לגלוש באינטרנט בצורה סבירה.

אפילו סירטונים ביוטוב מסרבים לפעול, שלא נדבר על זה שעם יש עומס במחשב השני - החיבור פשוט מתנתק.

מה שיש לי כרגע -

מחשב אחד בסלון אשר מחובר ישירות ל Dynalink RTA 1025W עם כבל, ומחשב נוסף (חדש) שעומד בחדר סמוך.

רציתי לציין שהמרחק בין הנתב לבין האנטנה של כ.רשת הוא כ-10 מטר ללא קירות. אני קצת מופתע ממהירות גלישה נמוכה כל כך.

אשמח אם תיעצו לי לגבי הבעיה שלי, מה אוכל לעשות על מנת לקבל מהירות נורמלית? דרייברים? נתב חדש? אשמח לשמוע על פתרון בעיה הזול ביותר.

פורסם

1. הכרטיס שרכשת לא משהו וחבל שלא באת לכאן לקבל המלצה קודם לכן.

2. הבעיה העיקרית היא שהאנטנה שלו נמצאת מאחורי המחשב שזה ממש מיקום גרוע. אתה צריך כבל מאריך לאנטנה.

פורסם
  • מחבר

דווקה לא נכון, האנטנה שלו חיצונית בעלת כבל של כ-מטר וחצי אורך.

חשבתי על רעיון של כבל מעריך להקריב כמה שיותר את האנטנה לרואוטר. היכן ניתן לקנות כבל זה ומה עלותו?

או לחילופין, כדי אולי לקנות ראוטר חזק יותר?

אסמח לשמוע על הפתרון הזול ביתר עבורי.

ותודה רבה על ההתייחסות!

פורסם

חדש לי שהוא בא עם כבל מאריך -- אם זה המצב זה מצויין.

בשלב ראשון -- עדכן את ה-DRIVER של הכרטיס לאחרון שיש באתר של EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הדרייבר - ללא תוצאות. ???

אשמח לשמוע על פתרון הכבל - איפה ניתן לקנות את הכבל?

פורסם

האם חשבת שעל מנת לנצל את תקן ה N שיש בכרטיס שקנית כדאי שגם נקודה הגישה\הנתב שלך צריכים לעבוד באותו התקן?

פורסם
  • מחבר

כשקניתי את הכרטיס לא חשבתי שזו אמורה להיות בעיה מורכבת כל כך.

קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב וזה הכרטיס שהמוכר הציעה לי (שאל אותי מה הדגם של הנתב - אך לא ידעתי אז), והעדפתי אותו בגלל האנטנה החיצונית. חבל רק שהכבל של האנטנה קצר כל כך, עוד מטר-שניים היו מספקים אותי בהחלט.

בכל מקרה אשמח לעצות נוספות לפתרון הבעיה של קליטה נמוכה במחשב החדש.

אתמול סידרתי את הכבלים של המחשב מחדש והצלחתי למקם את האנטנה עוד יותר קרוב לנתב, הקליטה השתפרה (לכיוון ה-40%) אך עדיין לא בצורה מספקת.

אשאל שוב - היכן ניתן לקנות כבל ארוך יותר לאנטנה (אם זה אפשרי בכלל)? או לחילופין, כדי אולי לקנות נתב חזק יותר?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ -

עדיין גולש על מהירות מינימלית :s05: אשמח קצת לעזרה

פורסם

מנסה לשנות ערוץ עבודה בנתב.

לבדוק כרטיס עם נתב אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים