עבור לתוכן

איזור השרון - אם לא Ivory ו- K.S.P - אז איפה כן לקנות?!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מאיזור השרון.

בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד.

כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר.

הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים.

ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים.

מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Globes בנוגע אליה. אך לא בפני אייבורי.

מה שגורם לי לרצות לשנות כיוון ולחפש לי מקום קבוע אחר לקנות בו.

אז אם גם KSP שנויים במחלוקת - מה נשאר?

בעבר גם רכשתי בגיבור מחשבים, אם מישהו זוכר, אבל הם פשטו רגל... אז גם הם אינם.

אני יותר מאשמח לשמוע היכן באיזור השרון ניתן למצוא מקום אמין לעבוד איתו באופן קבוע ולהיות בראש שקט.

מקווה שהדיון הזה לא עובר או מפר איזה חוק בפורום, אם כן אני מתנצל ואודה באם ייסגר.

באם לא - אודה לעזרתכם בנדון.

תודה רבה,

אורן.

פורסם

:hizuk:

פורסם

the one and only -

zigzag. :xyxthumbs:

פורסם

the one and only -

zigzag. :xyxthumbs:

מסכים

אולי לא הכי זולים אבל איכות השירות ברמה אחרת וזה שווה את ההפרש הזה

פורסם

קניתי אצלם והשירות מעולה, לא רק בזמן הקנייה אלא גם כשנתקלים בבעיות.

חוץ מזה הם לא יקרים נורא, יש דברים שהם יותר יקרים ויש דברים שהם יותר זולים.

חוץ מזה שאם יש לך פריטים מסוימים שהם יותר יקרים בהם בצורה משמעותית, תגיד להם והם יורידו במחיר, מנסיון.

פורסם

לפני כשנה שאני קניתי שם מחשב יצא הכי זול לקנות דרכם.

הם הקפיצו מחירים או משהו כזה?

פורסם

אין על אייבורי, גם כשיש בעיות עם קצת דפיקות על השולחן הכל מסתדר.

פורסם

זה כמובן אם לא מפריעה לך העובדה שאתה קונה חומרה מאנשים שמבינים בתחום ברמת מוכר ירקות בשוק שיש לו לפטופ ג'נרי של LENOVO בטנדר '86 שלו. ;)

פורסם

למה זה צריך להפריע?

אם הוא מבין, הוא פשוט הולך וקונה מה שהוא חושב שהכי מתאים לו וזהו. מה זה משנה כמה המוכר מבין בשביל לקוח שפשוט הולך לקנות רכיב מסויים, עליו הוא בדק מראש?

נ"ב

אני לא יודע כמה הם באמת לא מבינים, אני בטוח שיש שם מעט שכן מבינים משהו. פשוט הם מתעסקים עם לקוחות ש 90% מהם הם הדיוטות, וכך הם מתייחסים לכולם.

פורסם
  • מחבר

The Avatar,

צריך להבדיל.

מה שאתה אומר באמת לא משנה, כי אדם קונה מה שמתאים לו/מה שהוא צריך ובירר עליו - במחיר זול - ומרוצה.

אך אני מדבר פה על מקרים רבים ותלונות של הונאות והחלפת רכיבים בתוך המחשב. זה משהו שלא מפסיק, קראתי על כך לפני כמה שנים בקשר לאייבורי ואני רואה שהסיפורים ממשיכים.

לי, ברוך ה', לא הייתה בעיה עד כה.

וחבר שלי שכבר קנה אצלם מחשב שני, בהמלצתי, דווקא כן נתקל בבעיה, המחשב מגיע עם אחריות לשנה והמחשב אצלו שנה וחודש, לאחר בדיקה שלי ושל טכנאי מחשבים נוסף, נראה כי או שהתקלקל המעבד, או הלוח אם (המחשב נדלק, המאווררים עובדים, רק המעבד לא מתחמם כלל וגם לא נשמע הצפצוף של ה- BOOT. ניסינו גם להחליף זיכרונות). אז מאחר ויש לו שנה אחריות הוא בבעיה.

ואז התחילו לצוץ מחשבות שאולי עשו לו קטע או משהו כזה, למרות שאני יותר נוטה להאמין שמדובר בצירוף מקרים.

ומחשבות נוספות שנוטות לטובת אייבורי בראשי - שמן הסתם שיהיו הרבה תלונות על המקום, מאחר ומדובר ברשת חנויות גדולה והמון קונים משם, אז ככל שמס' הקונים עולה, כך עולה גם מספר התלונות - זה משהו שמרגיע אותי בקשר אליהם.

החנויות שהצעתם כאן נמצאות לפחות חצי שעה מאזור מגוריי, כך שגם אם השירות שם טוב יותר, לנסוע חצי שעה הלוך וחצי שעה חזור במידה ואתקל בבעיה - לא נשמע נח.

אייבורי ממש נמצאים תחת האף.

אני חושב שלמרות הכל אשאר לקוח נאמן של אייבורי. אך אזהר ואשמר בנוגע לקנית מפרטי מחשב שלמים במקום ואבדוק כל פריט עשר פעמים. כך אמליץ גם ללקוחותיי.

עד שלא יקום מתחרה אמיתי :hat:

(רק אל תקטלו אותי על המשפט האחרון...)

פורסם

פנדה חדרה.

פורסם

זה כמובן אם לא מפריעה לך העובדה שאתה קונה חומרה מאנשים שמבינים בתחום ברמת מוכר ירקות בשוק שיש לו לפטופ ג'נרי של LENOVO בטנדר '86 שלו. ;)

אתה מבין וזה מה שחשוב.

פורסם

תשמע להגיד בכלליות שאיבורי או קי אס פי טובים או לא טובים זה לא נכון, זה תלוי מאוד באיזה סניפים מדובר, איזה אנשים מרכיבים לך את המחשב.

בכל מקרה לגבי KSP רעננה, הרכבות המחשב שם מאוד טובות ומקצועיות, ואין מה להגיד לגבי המחירים שלהם מאוד זולים.

rsm כפ"ס דווקא לא יקרים, גם לא הכי זולים אבל אין ספק שהשירות שלהם מעולה ומקצועי.

האמת שלא משנה אצל מי , תמיד אפשר ליפול בפח וזה גם תמיד יקרה בסופו של דבר מטבע הדברים.

עדיף לקנות במקום שבאופן סטיסטי הכי מרוצים פה.

תמיד נשמע סיפורים רעים על כולם.

אנחנו יודעים להתלונן בקולי קולות כשאנחנו לא מרוצים ולשתוק כשאנחנו מסופקים. :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים