פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב.יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים.האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר?המאוורים נראים נקיים ועובדים.חשבתי על כמה כיוונים:1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח?2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק?3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים קודם כל נראה לי שאתה מתכוון לריסטרטים ולא לריסטיםהמחשב מאתחל את עצמו תן עוד נתונים באיזה שלב הוא מאתחל האם מערת ההפעלה עולה ואז או מיד מהביוסאתם תמיד מתארים בעיות כאילו אנחנו יודעים הכל כאילו יש לנו וידאו שלכם מדליקים את המחשב זה לא ככה ולשאלתךאם מערכת ההפעלה וינדוס עולה ואז הריסטארט תנסה להתקין מחדש וינדוס אבל עדיין יכול להיות חומרה בדרך כלל הארד דיסקאם לא אז מדובר על בעית חומרה ולמה תמיד כולם זורקים אפשרויות הרי זה יכול להיות כל דבר שדרוש למחשב לעבוד זאת אומרת או לוח אם או ספק כח או מעבד או זיכרוןאם זו בעיה של חימום יתר לא תפתור את זה רק עם פתיחת המארז יש להוציא את המעבד לנקות את המשחה הישנה ולשים משחה חדשה תהליך שמצריך הרבה ידע וניסיון או הייתי אומר למידה וטעויות
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר תיקנתי השעה מאוחרת שטויות נכתבות .... ככה המחשב של ידיד ואלה הפרטים שהוא נתן לי, האמת אני חשבתי בכיןן או hardisk או המערכת הפעלה.אז ככה יש לו XP, הריסטרט קורה אחרי שהמע הפעלה עלתה, לא מהביוס.הספק כוח חדש יחסית והוחלף לא מזמן לכן לא בטוח שזה הכיוון, מה גם שכשלי היו בעיות עם הספק כוח הוא פשוט התפוצץ עם המון ניצוצות וזהו.איך אפשר לבודד ולבדוק אם זאת אפשרות של חימום יתר? לשים מאוורר ולראות אם ממשיכים הריסטרטים? או שזה לא ייתן אינדיקציה מספיק טובה?עכשיו ראיתי איזה ת'רד שבו טוענים שזה בא מהזכרון....עכשיו צריך לעשות חתיכת חקירה - הרבה יותר פשוט כשדברים מתפוצצים או נשרפים ;D
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים אתה יכול לבדוק טמפרטורות עם תוכנה כגון אוורסט שאותה ניתן בקלות למצא דרך גוגול.תוכל לעשות צילום מסך של הטמפרטורות ולשאול פה האם הם בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.