עבור לתוכן

יום כיפור - מי צם?

השאלה הרגילה(?).: מי צם? 991 הצבעות

1. 1. השאלה הרגילה(?).: מי צם?

• אני לא צם
    • אני צם
    • אני תמיד מנסה לצום אבל לא מצליח
    • אולי
    • Who gives a sh*t anyways?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

נו , היה קשה , למה אתה חושב שאף אחד לא יבין אותן ? וחוץ מיזה איך מישהו יכול להבין אם אתה לא אומר ? תבדיל , אני אומר להגיד ולא להסביר , אני חושש שרוב האנשים מתבלבלים בין להגיד לבין להסביר , אתה לא חייב להסביר , אבל אם לא תגיד איך תהיה ישר עם עצמך בקטע של בכלל להיות אתה ?

נכון גם השמאל וגם הימין צריכים להתאפס , אבל זה לא אומר שזה צריך להיות ברגע אחד , תהליכים פוליטים לוקחים זמן , חינוך לחופש זה מצריך אחראיות רבה , לך תסביר לימני שהוא יכול לקבל את כל השטח אבל הוא לא צריך לשנוא את הערבי , לך תסביר לשמלאני שהוא יכול לחיות בשלום בלי לתת את כל המדינה ובלי לוותר על עצמו ?

נניח בארה"ב אני לא מכיר אנשים יותר פטריוטים מהם כלפי המדינה שלהם , אבל הם יכולים להסתובב בכל השטח .

ואם כבר עסקינן אז האם הבאת לידי ביטוי את הדווקאיות ובגלל זה הוגלת ?

• תגובות 89
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש למישהו איזה סרט טוב לכיפור?

ואני כמובן שומר על המסורת ארוכת השנים שלי והיא.. הכל כרגיל

כנ"ל. זה אחלה יום חופש לטיול, ואז לחזור הביתה למחשב (משחקים, סרטים, וסיום מטלות) ולאוכל. אמנם בבית שומרים אבל לכל אחד המקום שלו ככה שאין הפרעה.

פורסם

radioactive

אני הייתי בטוח עד עכשיו שאתה עושה איזה ניסוי אנטי סוציאלי מורכב על הפורום הזה (הראי אף בן אדם אמיתי לא יכול להחזיק בדעות שאתה הצגתה עד עכשיו ).

נו טוב, נחמד לגלות משהו חדש מדיי פעם :silly:

פורסם

באמצע המקלחת הדוש התחיל להשתולל עליי ובערך חצי ליטר של מים נכנס לי לפה. זה בסדר ?

פורסם

לא כי אסור להתקלח. :kopfpatsch:

פורסם

באמצע המקלחת הדוש התחיל להשתולל עליי ובערך חצי ליטר של מים נכנס לי לפה. זה בסדר ?

זה לא קשור ליום כיפור

זה pre events שמופיעים לפני הקטקליזם

פורסם

יצאתי עם חברים שלי בערב, חזרתי ב5 בבוקר, הלכתי לישון, כשהתעוררתי נשארו עוד כמה שעות, אמרתי יאללה עוד קצת.

קיצר היה צום קל.

שנה הבאה אני אצלה אולי חזיר חח

פורסם

נגמר יום כיפור נכון?

פורסם

נגמר לפני שעה.

סע חופשי

פורסם

יום כיפור יום אהוב עלי בשנה - שקט .

פורסם

נגמר לפני שעה.

סע חופשי

לא יודע מה איתך אני אישית נסעתי להביא שווארמה "מהבני דודים" פה באזור לארוחת צהריים היום..

פורסם

מחקתי כמה הודעות שנגעו לכפיה דתית ובלבולי שכל של חלק מהמשתמשים. אנא שמרו על הדיון נקי מספאם וקללות מיותרות.

פורסם
  • מחבר

לא כי אסור להתקלח. :kopfpatsch:

וואו אנשים, קצת הומור.. :nixweiss:

פורסם

אתה גם רושם שטויות ואתה גם אומר שאני מבלבל את השכל על כפייה דתית ?

תערוך תערוך..

פורסם

אני רואה שגם הדיון הנוכחי לא מגיע לשום מקום ולכן הוא ננעל (העובדה שיום כיפור הסתיים מאוד תורמת לכך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים