פורסם 2002 במרץ 523 שנים ברוך הבא.... אל תדאג....נהיה נחמדים... ברוך הבא! ;D אם יש שאלות תגיד. פשש....ממלא את תפקיד אחראי הפורום כראוי.....
פורסם 2002 במרץ 523 שנים im kinda new here so b gentle מזל טוב... תודה שבחרת בhwzone נשתדל להנעים את שהייתך בברכה גולשי hwzone ;D ;D ;D ;D :P :P
פורסם 2002 במרץ 523 שנים בסוף הוא באמת יחשוב שזה פורום מלא באנשים נחמדים מדי...להההההה.....הוא יבין שאנחנו סרוטים....:-)בורך הבה לאתר של הסרוטים..
פורסם 2002 במרץ 523 שנים ברוך הבא.מקווה שתהנה פה, ותנסה לא לכתוב עם שגיאות כתיב כי זה ממש מגעיל.(אני לא אומר שרשמת).נ.באם נכנסים לפה לא יוצאים מפה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (בקול של מכשפה).
פורסם 2002 במרץ 523 שנים ברוכה הבאה מקווה שנוכל לעזור לך מאיפה אתה יודע שזאת היא? לא רשום............
פורסם 2002 במרץ 523 שנים ברוך הבא! ויש לי שאלה, הכינוי "odin" הוא במקרה על שם Project Odin? הייתכן שיש כאן סוף סוף עוד משתמש OS/2? Prog.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מכיוון שאין לי מושג אם כבודו יגיע לבקר שוב....זה בן....וזה לא על שם PROJECT ODIN....
פורסם 2002 במרץ 623 שנים ברוך הבא! ויש לי שאלה, הכינוי "odin" הוא במקרה על שם Project Odin? הייתכן שיש כאן סוף סוף עוד משתמש OS/2? Prog. odin היה מלך האלים הנורדיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.