פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים על איזה מטבע אתה מדבר? יש לי בבית 3 סוגים: הזהב החדש שיש ברכבת שם, המטבע הענק והקטן יותר שדומה למטבע של החצי דולר
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים אולי זה ישמע מטופש אבל למה אתה לא יכול ללכת לתחנת CHANGE ולהחליף ארבעה שקלים במטבע של דולר?
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים יש מלא מטבעות כאלה, הכרתי פעם מישהו שאסף מטבעות של דולר.וזה גם תופס למי שלא יודע.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים אולי זה ישמע מטופש אבל למה אתה לא יכול ללכת לתחנת CHANGE ולהחליף ארבעה שקלים במטבע של דולר?כי יתנו לו שטר, לא מטבע.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים אולי זה ישמע מטופש אבל למה אתה לא יכול ללכת לתחנת CHANGE ולהחליף ארבעה שקלים במטבע של דולר?כי המטבע של הדולר לא נמצא במחזור..כל כמה עשורים מחליטים להטביע מטבעות כאלה ואחרי מספר שנים מוציאים אותם מהמחזור כי לא משתלם להטביע אותם.. מעשית הם נחשבים פריטי אספנים.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים לאבא שלי (אמריקה) יש מלא כאלה, אנחנו משתמשים בהם בVending machines, אף פעם לא ידעתי שיש להם ערך מיוחד.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר אתה מדבר על הזהובים, יש מטבעות ישנים של דולר, אחד ממש גדול. כזה אני מחפש, רעיונות למישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.