עבור לתוכן

המליצו לי על מארז עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן אני רוצה לקנות מארז חדש... עד 600 ללא חריגה. הייתי רוצה שהמארז יהיה שקט.

תודה מראש :)

פורסם

תפרט עוד לגבי מראה, עם חלון או בלי, מראה סולידי או עם מנורות, כמה תאים לכוננים קשיחים אתה צריך, ספק כח למעלה או למטה, שיהיה עם הרבה מאווררים או עדיף שקט?

פורסם

כן ,אין הרבה מה לפרט ,הTEMPEST EVO הוא היחיד שעוד איכשוה יכול נגדו ,אבל הוא לא מגיעה לרמת הקירור והאיבזור שמציע של הCM690 II ,דרך אגב אתה יכול לקחת גם את גירסת הPLUS של המארז כמו אצלי ,אותו דבר רק בלי תחנת העגינה לכוננים קשיחים למלעה

לי אישית יש CM690 II PLUS ואני ממש מרוצה מהקניה

פורסם

כל כך הרבה מאווררים. לא נראה לי שהוא שקט.

פורסם

כל כך הרבה מאווררים. לא נראה לי שהוא שקט.

זו לא הכמות זו האיכות...

אגב בגרסת הפלוס יש עוד 3 מינוסים בנוסף למחסור בתחנת עגינה (למרות שזה באמת לא כזה קריטי):

1. הוא לא מגיע עם מתאמים לקשיח של 2.5"

2. הכלוב של הכוננים הקשיחים (4 התחתונים) לא ניתן לפירוק, אז לא ניתן להתקין רדיאטור מלמטה (חשוב לחולי מערכות קירור נוזלי).

3. (עריכה) מגיע עם תופסן לכרטיס מסך, מאפשר לתפוס עד 3 כרטיסים להורדת עומס על הלוח ואפשר להתקין עליו מאוורר צד.

פורסם

בהתחלה זה שקט (איכות). אבל אבק מגיע גם למאווררים איכותיים, ויוצר רעש.

אגב, הבחור ציין שחשוב לו שקט.

אגב, אם בכל זאת תרצה ללכת על זה (פותח הדיון), יש אותו בסקאי פיסי ב460 ש"ח. נראה לי שזה מחיר טוב.

פורסם

gguyhh,

המארז משתמש במאווררים של 120 מ"מ, שהם גם ככה איטיים ולא שומעים אותם כמעט.

אם לא טועה, אפשר לכוונן את המהירות במארז, ואם לא, אז דרך הלוח...

אל תשכח שבגלל שיש אוורור מעולה, אז המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מתאמצים פחות, והם מוקדי הרעש תמיד.

לכן אני חושב שהוא יסתדר בקטע של אקוסטיקה עם המארז הזה.

מבחינת מארז שמיועד לשקט אז מסכים שהוא לא, ויש אחרים למטרה הזו ספציפית.

פורסם

תראה, לי יש את הuber chakra של אנרמקס, שהוא מאוורר להפליא, עם מאוורר 25 ס"מ צידי, ומאווררי 12 ס"מ איכותיים. בהתחלה הוא שקט, וגם אחרי שמנקים אותו. אבל כשמצטבר בו אבק, הוא ממש רועש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות . ומבין השלושה: HAF932, CM690 2, Scout Black איזה הכי כדאי? בהתחשב בכך שאני רוצה מארז שיאפשר לישון כשהמחשב פתוח :)

פורסם

זו לא הכמות זו האיכות...

אגב בגרסת הפלוס יש עוד 3 מינוסים בנוסף למחסור בתחנת עגינה (למרות שזה באמת לא כזה קריטי):

1. הוא לא מגיע עם מתאמים לקשיח של 2.5"

2. הכלוב של הכוננים הקשיחים (4 התחתונים) לא ניתן לפירוק, אז לא ניתן להתקין רדיאטור מלמטה (חשוב לחולי מערכות קירור נוזלי).

3. (עריכה) מגיע עם תופסן לכרטיס מסך, מאפשר לתפוס עד 3 כרטיסים להורדת עומס על הלוח ואפשר להתקין עליו מאוורר צד.

הוא כן מגיעה מתאם לכונן של 2.5" ו1.8" במגירה אחת ,

כן אפשר לפרק את החלק התחתון, לפי מה שראיתי יש אפילו בספר תמונה שבא רואים שיש שני מאוררים בתחתית

אפילו זה מצויין באתר :

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6646

ככה שההבדל היחיד הוא מחזיק הVGA ותחנת העגינה .

ודרך אגב ה932 הוא שואב אבק רציני ,הוא לא מגיע עם פילטרים מקדימה ,למטה ,ולמעלה כמו הCM690 II בקשר לSCOUT לא בדקתי .

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות . ומבין השלושה: HAF932, CM690 2, Scout Black איזה הכי כדאי? בהתחשב בכך שאני רוצה מארז שיאפשר לישון כשהמחשב פתוח :)

יש לי מארז ג'נרי שמאפשר לי לישון בזמן שהוא דלוק אז זה לא קשור למארז, אם אתה רוצה לדעת מה כן יעזור לך, תמשיך לקרוא...

כך תמצא את מוקד הרעש שלך:

תפתח את המארז ותדליק את המחשב שלך. כל פעם תעצור מאוורר אחר לשניה ותקשיב, תטפל במאווררים הכי רועשים האחת הצורות כמו שאתאר פה בהמשך או תחליף אותו. ייצא יותר זול ויטפל בבעית הרעש 99%.

הקירור שלי:

1. על המעבד Zalman 7700cu (מכוון על עוצמה הכי נמוכה שיש).

2. על הכרטיס מסך, הקירור שהגיע יחד איתו (כשהמחשב נח, לא שומעים אותו).

3. מקדימה מאוורר 80 מ"מ ג'נרי רעשן שכיוון שהוא עובד על 5 וולט, לא שומעים אותו כלל.

4. מאחורה מאוורר פליטה 120 מ"מ ג'נרי, ישן ורועש אז בעזרת Speedfan הוא מכוון על 35% מהמהירות שלו (לא שומעים אותו כלל).

5. מאוורר של הספק כוח של ENERMAX שהגיע איתו כמובן, שקט מאוד.

אצלי עיקר הרעש במנוחה מגיע ממאוורר של המעבד, עיקר הרעש בזמן עבודה מגיע ממאוורר של הכרטיס מסך.

פורסם

בתקציב הזה ה - 932 הוא הטוב ביותר אבל יש לו את החסרונות הידועים שלו של אבק, רעש לא אמור להוות בעיה אם משתמשים במאווררים שלו במהירות נמוכה כשצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים