עבור לתוכן

מישהו יודע פרטים על המשחק החדש של codemaster. הF1?

Featured Replies

פורסם

לדו', האם יהיו כמה סוגים של מכוניות? כי המסרטונים נראה שיש רק את הF1.

פורסם

זה משחק על הפורמולה אז טבעי שיהיה רק מכוניות F1 ...

המשחק יוצא עוד שבוע ולפי הסרטונים הוא נראה ממש טוב אז אני בהחלט מתכוון לבדוק אותו בשאיפה שיעביר לי את הזמן עד גראן טוריסמו 5.

ולא, לא ייצא דמו.

פורסם
  • מחבר

זה לא קצת משעמם. זה נראה כמו סוג אחד של מכונית (בניגוד לגריד)?

פורסם

אם אתה לא מתעניין ב F1 סביר להניח שתמצא אותו דיי מהר ...

אני אישית כבר על קוצים רק שיצא כבר ... הרבה זמן לא קניתי משחק מרוצים זה כנראה הולך לשבור את הבצורת

פורסם
  • מחבר

תראה, אני אהבתי את הF1 שהיו ב'גריד' (נכון, היו שם מכוניות F1). אבל הבעיה, שזה רק אלו, בלי סוגים שונים.

בכל אופן, אחכה לביקורות, אולי בכל אופן זה ימצא חן בעיני.

פורסם

היו מכוניות F1 בגריד? לא זכור לי..אולי אתה מתבלבל עם TOURING..

בכל מקרה, מעניין אותי לראות איך והאם CODEMASTERS יצליחו לשלב בין הארקיידיות הכיפית של משחקי המירוצים שלהם לבין ההארדקור של מירוצי פורמולה 1..הסתמכות על דלק, פיט סטופס, מירוצים ארוכים, נהג נוסף בצוות וכל הנגזר מכך..נחיה ונראה

פורסם
  • מחבר

התכוונתי למכוניות במרוץ של ה'למנס 24 שעות'. מהקבוצה הראשונה.

בכל אופן, כנראה שאתה צודק. הגיוון וההתקדמות יהיו במישורים אחרים (לא סוג מכונית).

פורסם

יהיה מגניב אם יהיה מצב פרנצ'ייז הארד-קורי, שבו תבחר קבוצה וממש תבנה אותה לאורך מספר עונות..תחתים נהגי משנה(מן הסתם שאתה תהיה הנהג הראשי, אבל לך תדע), תפתח מכונית לכל עונה(למרות שקשה לי להאמין שחלק כל כך עמוק יכלל במשחק), והכי חשוב כמובן-תתחרה, תצבור נקודות ותנסה לזכות באליפות..יהיה מגניב אם לא תהיה אפשרות לריסטרט במירוצים, מה שיביא למצב המציאותי שבו טעות אחת-ואתה מחוץ למירוץ, ובלי ניקוד..

פורסם

אם אתה רוצה לרדת לדקויות אז יש הבדלים בין המנועים ושלדות של הקבוצות השונות כמו גם בנושא של אוירודינמיקה יש הרבה חלקים שונים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים