עבור לתוכן

לדרמן מאיביי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין לדרמן מאיביי, זה אפשרי/חוקי? יש מצב שזה יעצר במכס?

פורסם

די בטוח שחוקי.

פורסם

בזמנו בדקתי את זה באתר של המכס/ ייבוא סכינים לארץ ובמסגרת כך נכתב כל סכין כמו אולר שמשמשת לתפקיד מסוים והיותה חוקית. בין הייתר אאל"ט היה רשום סכין יפנית.

פתחתי מזמן ת'רד על נושא דומה כי רציתי לקנות דמוי לדרמן/לדרמן ובסוף הדרכים העירו לי פנים וקניתי ממישהו שאני מכיר לדרמן משומש מדגם ישן ופשוט במצב חדש ב-65 שקל (לטענתו הוא קנה אותו בזמנו באילת ב-100).

שים לב כי גם באיביי המחירים יקרים כמו בארץ, אך לא עד כדי כך ולפעמים לא תמיד כדאי "להסתכן" בסיבוך של לחסוך 20 שקל ותקנה באינטרנט בארץ בחנויות למטייל/מחנאות וכו'. הלדרמן הכי זול שמצאתי זה היה לדרמן קטן מדגם MICRA שבראש שלו יש מספריים והמוכר מכר בדיל 2 ב-25 דולר. זה מחיר ממש מצוין כשבארץ הדגם הנ"ל נמכר בשביל אחד ב-150 פלוס.

בשביל שתקבל פרופרציות על איך הסכין יושבת לך ביד/ כלים שיש לו, אני ממליץ שתבדוק בחנות פיזית על הדגם ותראה אותו בעין ואז תרכוש ברשת. :xyxthumbs:

פורסם

אם מוכרים את זה בארץ - למה שזה לא יהיה חוקי? מדובר סך הכל בסכין...

פורסם

עם לדרמן לא צריכה להיות בעיה, אבל צריך לקחת בחשבון שיש המון זיופים, ובשביל לקבל אחריות כלשהיא (אני שברתי פעם את הסכין, והלדרמן הוחלף לחדש ע"י האחריות, 25 שנים אם אני לא טועה) תצטרך לפנות ליצרן בחו"ל (לא יודע אם הוא יטפל בך..).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את ה Skeletool CX (יותר מזה אני לא צריך)

בארץ הוא עולה 150 שקל יותר (450 לעומת 300)

למה שלא יהיה חוקי?

כי יש בעיה של יבוא והחזקה של כלי נשק בארץ

פורסם

...

כי יש בעיה של יבוא והחזקה של כלי נשק בארץ

:kopfpatsch:

כלי נשק?

פורסם

אם מוכרים את זה בארץ - למה שזה לא יהיה חוקי? מדובר סך הכל בסכין...

מוכרים בארץ גם אקדחים (באופן חוקי כמובן)

שלח לי ה"פ כשהאקדח שלך יגיע אליך.

פורסם

:facepalm:

אקדח הוא כלי נשק, וצריך לו רשיון. אולר הוא לא.

פורסם

מוכרים בארץ גם אקדחים (באופן חוקי כמובן)

שלח לי ה"פ כשהאקדח שלך יגיע אליך.

ואתה יכול פשוט להכנס בארץ לחנות לרכוש אקדח?

פורסם

מצטער להידחף לאשכול, אבל אם כבר מדברים על לדרמן... למישהו יש המלצה למולטי טול שיהיה טוב גם לשמאליים?

ה-Skeletool נראה נהדר ויש עליו ביקורות נהדרות, אבל הוא לא נראה לי מתאים לשמאליים, ואין עם מי לדבר בלדרמן.

פורסם

ואתה יכול פשוט להכנס בארץ לחנות לרכוש אקדח?

רק עם רשיון מתאים - שלא מאפשר קניה של נשק באיביי...

לדרמן זה אולר - סכין - כלי נשק קר

פורסם

רק עם רשיון מתאים - שלא מאפשר קניה של נשק באיביי...

אפשר לייבא כלי נשק ותחמושת כל עוד יש לך אישור מתאים, אם יש לך אישור לנשק והנשק קיבל אישור ממכון התקנים בארץ אפשר לייבא אותו ממספר מדינות.

על תחמושת ההגבלות הרבה פחות קשיחות.

פורסם

גם סכין מטבח.

פורסם

מצטער להידחף לאשכול, אבל אם כבר מדברים על לדרמן... למישהו יש המלצה למולטי טול שיהיה טוב גם לשמאליים?

ה-Skeletool נראה נהדר ויש עליו ביקורות נהדרות, אבל הוא לא נראה לי מתאים לשמאליים, ואין עם מי לדבר בלדרמן.

מהי הסיבה שאישהו מולטיטול לא יתאים לשמאליים? הרבה פעמים יצא לי להחזיק אתה הלדרמן שלי ביד שמאל להברגות, להחזיק משהו עם הפלייר וכיוצ"ב.

בכל אופן, אתה יכול לגשת לחנות קרובה ולבקש לראות ולהחזיק בכלי ולראות בעצמך אם הוא מתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים