עבור לתוכן

PES 2011- Demo , עידכון בדף 2 FIFA 11 Demo

Featured Replies

פורסם

האמת שהשנה הקרב צמוד מתמיד. שני המשחקים מצויינים.

פיפא קצת כבד לדעתי, יש יותר מדי קפיצות במשחק.

שניים רבים, שלישי לוקח - נראה לי שהשנה אני עובר ל NBA 2K11, נראה איך הוא יהיה. :hat:

• תגובות 123
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמובן ש2K שוב שמו זין על שחקני ה PC ולא הוציאו דמו אבל אני אופטימי

פורסם

אני חייב לציין את המחירים של פיפא והפרו לטובה. את שני המשחקים ניתן להזמין ב30 פאונד(כל אחד) כולל משלוח, ממש הפתעה בשבילי.

עוד כמה ימים הזמנה מוקדמת של הפרו :)

פורסם

איך עושים תרגילים בכל משחק? ואיך בועטים בעיטות חופשיות ופנדלים טובים? ואיך מזנקים עם שוערים בפנדלים?

פורסם

בשני המשחקים יש לך HELP מאסיבי... תקרא קצת.

פורסם

האם יצא איזשהו טלאי שמבטל את הסרטון הארור עם סיום המשחק?

פורסם

יש פיתרון פשוט מאוד.

נכנסים לתיקייה איפה שהתקנת את המשחק ושם נכנסתי לקובץ הsettings ושם יש באפשרות האחרונה Disable playback video או משהו כזה. תסמן את זה וזהו.

פורסם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני חייב לציין את המחירים של פיפא והפרו לטובה. את שני המשחקים ניתן להזמין ב30 פאונד(כל אחד) כולל משלוח, ממש הפתעה בשבילי.

עוד כמה ימים הזמנה מוקדמת של הפרו :)

מאיפה?

פורסם

אז תגיד ל-PC :P

אם כבר אז כבר ב-105 ש"ח

http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCPR25-PES%202011%20Pro%20Evolution%20Soccer%202011.html

המחיר ב-GAME.CO.UK לא כולל משלוח לארץ וגם ב-SHOPTO.

המשלוח הוא חינם ל-UK בלבד.

עדיין המחירים זולים משמעותית בהשוואה לקונסולות שדי מעצבן :-\

פורסם

הזמנתי,

פחות מ120 ש"ח

;D

פורסם

שלום,

התקנתי היום את הדמו של פיפא 2011, אך במשחק עצמו אני נתקל בבעיות, פתאום המשחק נהיה ממש איטי, ונתקע לכמה שניות שבינתיים המשחק כאילו משוחק בלי שרואים כלום והכל תקוע. הבעיה ממש מוזרה כי המחשב שלי לא חלש בכלל ואמור להריץ את פיפא בלי שום בעיות (לשם השוואה את הדמו של PES 2011 אני משחק על הרזולוציה הכי גבוהה ועל HIGH בלי שום בעיות או תקלות) והדבר העוד יותר מוזר, שזה קרה לי אותו דבר בדיוק עם FIFA 2010 מאז שהחלפתי את המסך (החלפתי למסך רחב 22 אינץ', המסך הקודם היה CRT17 מעפן)

המפרט של המחשב שלי- 8600GT 512MB, 2GB RAM, E4500

ניסיתי לעדכן דרייברים אך הדבר לא הועיל.

כנס להגדרות של המשחק ותסמן ב V את האפשרות WAIT FOR VSYNC.

פורסם

עכשיו אני רוצה אותו מחיר רק לפיפא :)

פורסם

בפיפא 10 כמעט לא נגעתי.. הוא פשוט נראה גרוע וגם היה הרבה פחות כיף.

שיחקתי רק בPES 10 ועם הפאטצ'ים הוא היה מצויין.

הדמו של PES 11: קצת קשה המעבר לשיטת המסירות החדשה. בסה"כ המשחק נראה די טוב (כמו הקודם) אבל בכל זאת לא ממש נהניתי שחק ועזבתי אותו אחרי כמה משחקים.

לעומת זאת, הדמו של הפיפא החדש הרבה יותר כיפי, השדרות מוסיפה מלא צבע למשחק (בניגוד לפרו, שאם השדרות תישאר כמו ב2010 עדיף כבר לשים על MUTE). יצא לי לשחק כמה משחקים כבר ויש הרגשה של עוד. החיסרון הכי משמעותי שמצאתי זה הגראפיקה.. בסה"כ יש שיפור מפיפא 2010 אבל עדיין זה לא ברמה של הפרו.. במיוחד הפרצופים של השחקנים וההבעות פנים. (פרצופים לא דומים לשחקנים ולא ממש מעודכנים- היגואיין עם שיער ארוך ???).

אני מקווה שישפרו את זה עד היציאה של המשחק המלא.

עושה רושם שהשנה פיפ"א יהיה יותר טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים