עבור לתוכן

Justin Bieber למה ?

Featured Replies

פורסם

כי הוא יכול לעשות מסיבת רשת עם 10 מחשבי אליאנטוואר חדשים אצלו בבית ולשחק WC2 עם חברים שלו בזמן שכוסיות מעודדות

אותו בבקיני..

יש כאלה שזה כאב להם

• תגובות 73
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי, זו הייתה אחת מהפנטזיות היותר גיקיות ששמעתי.

פורסם

עזבו מסיבת רשת

עם כל הכסף שלו הוא יכול לקנות את 4chan ואז להשתלט על האינטרנט ברגע שהוא ידיח את צ'אק נוריס ויכתיר את העצמו כאישיות הכי חזקה

פורסם

אבל הוא לא מספיק 1337 בשביל זה, אם הוא היה 1337 מההתחלה כל העלבון למילה מוזיקה שהוא עשה לא היה קורה...

פורסם

קצת ריחמתי עליו כשראיתי אותו חוטף בקבוק בראש.

פורסם

לפי מה שאני קראתי באחד הבלוגים הנחשבים לענייני ביבר (ביברבלוג)

במבט ראשון נראה שהיה מדובר בבקבוק מים שאחד משונאיו זרק עליו,

אך בדיקה מעמיקה הראתה שמדובר בבקבוק ליטר וחצי של ברתולין שנאסף מכל אותן בחורות שטופות הורמונים שפוקדות את ההופעות שלו.

האמריקאיות האלה...

פורסם

וכמה זה אמין?

פורסם

"next time throw something that kill"

:lol: :lol: :lol:

פורסם

"האקסבוקס שלנו, גדול עם ירוק.

האקסבוקס שלנו קיבל באן מרחוק."

[/quote

חחחחחחח נקרעתי שעה מזה :lol: :lol: :cool2:

פורסם
:spam::facepalm:
פורסם

עזבו מסיבת רשת

עם כל הכסף שלו הוא יכול לקנות את 4chan ואז להשתלט על האינטרנט ברגע שהוא ידיח את צ'אק נוריס ויכתיר את העצמו כאישיות הכי חזקה

אני לא חושב ש4chan שווה יותר מ3 וחצי שקל, מצד שני כל אחד שיקנה אותו יכנס לכלא על קניית חומרים פדופיליים.

פורסם

זה לא אשמתו של moot שהאנשים ב4CH החליטו להכתיר אותו כאיש השנה של TIMES...

4CH זה לא בדיוק אתר שצריך או רצוי להתעסק איתו מהסיבה הפשוטה, הם עושים דברים מטורפים ברגע שהאנשים ב/b/ מחליטים לפעול

החל מהפלת אתרים, איומים בפצצות ועד דברים חיוביים כמו מציאת אנשים שמתעללים בבעלי חיים

פורסם

:spam::facepalm:

אני חושב שפשוט הסתבך לו הציטוט

פורסם

ברור שהסתבך לו הציטוט, אבל הוא הקפיץ דיון גוסס, 5 עמודים אחרי הנושא שהוא הגיב עליו, בשביל להגיב תגובה שלא הוסיפה כלום.

זהו ספאם ידידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים