עבור לתוכן

התקן כרטיס קול עם סימן קריאה- לא מצליח לסדר,help me pls

Featured Replies

פורסם

שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל.

כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר.

זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר.

אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון.

תודה:)

פורסם

איזה מערכת הפעלה אתה מנסה להתקין ... ?

פורסם
  • מחבר

מותקן לי XP והכל טוב ויפה והמחשב מתפקד כמו שצריך רק ההתקן קו לא מצליח. הוספת חומרה מלוח הבקרה לא עוזרת כלום.

פורסם

דרייברים של צ'יפסט מעודכנים ? איזה לוח אם ?

פורסם
  • מחבר

הפרטים : Windows XP Home Edition Service Pack 3 (build 2600)

Board: Intel Corporation DG31PR AAD97573-204

Serial Number: BTPR74200HW0

Bus Clock: 1066 megahertz

BIOS: Intel Corp. PRG3110H.86A.0028.2007.0928.1134 09/28/2007

נכנסתי לאתר והורדתי את העידכון הכי חדש ולא עזר, ניסיתי גם עם תוכנות שמעדכנות דרייברים ולא עוזר

אם זה עוזר אז צירפתי תמונה של איך זה נראה במנהל התקן.

[attachment deleted by admin]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תעבור למערכת הפעלה באנגלית ותתקין את הדרייברים או לחלופין תתקין MUI באנגלית ואז תתקין את הדרייברים .

פורסם

תוריד מהאינטרנט דרייבר עדכני

כנס ל- SAFE MODE ונסה להעיף את הדרייבר הישן באמצעות התוכנה driver sweeper (חפש בגוגל)

ואז תתקין את הדרייבר החדש (גם כן בסייפ מוד)

פורסם

פותח הדיון, כל ההסבר שלך לא ברור.

האם הבעיה אחרי התקנת וינדוס חדשה ?

אם כן אז מה זה משנה הרדיסק חדש, אין שום קשר.

כנס לאתר היצרן, תוריד ותתקין את הדריוורים של הלוח והסאונד.

פורסם

יש דרייברים מסויימים (ואני מדגיש מסויימים לכל החכמים עם התגובות המחוכמות) שפשוט אי אפשר להתקין אותם על מערכת בעברית. חייבים להתקין MUI באנגלית או לחלופין מערכת הפעלה באנגלית (כמובן רק ב XP)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים