פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים שלום.יש לי מחשב חזק יחסית Dell Studio XPS 1640Intel Core 2 Duo P8600- 2.40GHz, 3MB Cache, 1066MHz4GB DDR31GB ATI Radeon HD 3670והתקנתי את המשחק Sniper: Ghost Warrior ואחרי 15 דק' של משחק הוא מתחיל לזוז בדיליי.. צריך לחכות בערך 5 דק' עד שזה יסתדר, ושוב זה זז בדיליי וחוזר חלילה..מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? יש לי כרטיס מסך חזק יחסית
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים כרטיס המסך שלך די חלש ורצוי להוריד את כל ההגדרות הגרפיות למינימום האפשרי ולראות האם יש שיפור כלשהו.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים את האמת השגתי את המשחק וזה שהמשחק זז לאט למען האמת זה סוג של באג במשחק... קראתי בכמה וכמה פורומים.אצלי למשל יש כרטיס מסך של NVIDIA 9600 GT 512 ואללה רק הסרטון הזה בהתחלה עושה לי קצת בעיות וגם לא בגרפיקה אלה ברעש של הסאונד.ובמשחק עצמו אין לי שום הבדל בין ההגדרות של האיכות הכי טובה לביצועים הכי טובים.אז ככה שלמען האמת ראיתי בפורומים חיצוניים אנשים עם מחשבים חבל על הזמן וגם להם יש פה ושם כל מיני דילאיים.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים לא יודע למהאבל במנוע של המשחק הזה גרועאפילו במחשב שלי עם כרטיס GTX260 המשחק לא רץ חלקוגם על הדרך, תעשה לעצמך טובה ותמחק את המשחק הזהלא שווה את הזמן שלך שתבזבז על המשחק הזה.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים ל Ego-Maniac , אתה צודק. אם לא היה את המנוע גרפי הזה שלהם אז המשחק יכול היה להיות ממש נחמד אבל ואללה הוא ממש מרגיז לשחק ככה . דרך אגב זה אותו הבעיה שהיה אז בזמנו בGTA IV עד שהוציאו איזה פאץ , אחרי הרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.