פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים גם אם יש שתי מפות, כמו CHASER שאני משחק בערך 6 שנים ולא נמאס בכלל, הבעיה שלא תמיד יש שחקנים בשעות הלילה.היה פעם משחק לא רע שנעלם שדמה ל FARCRY גם עם שם קצר, היו שם אויבים רגילים וכאלה שבתוך רובוט(סטייל רידיק אבל פחות אמודאי).בערך לפני 5-4 שנים.מה רץ עכשיו בחינם? יש דברים חדשים חזקים?AMERICA,S ARMY יותר מדי קשה וגם אני גרוע בו ממש.עריכה:גיליתי, קוראים למשחק F.E.A.R ונראה לי שאני אוריד אותו אבל בטח אין כבר הרבה אנשים.GUNZ היה מצועצע מדי, לא אהבתי.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים F.E.A.R לא חינמי - אבל בטח אפשר להשיג אותו בגרושים עכשיואם יש לך half life 2 אתה יכול להוריד מודים מעולים למולטי:Neo Tokyohttp://www.moddb.com/mods/neotokyoOrionhttp://www.moddb.com/mods/orion1Resistance and Leberationhttp://www.moddb.com/mods/resistance-liberationJail Breakhttp://www.moddb.com/mods/jailbreakואם יש לך UT3Renegade Xhttp://www.moddb.com/mods/renegade-xAngels Fall Firsthttp://www.moddb.com/mods/angels-fall-first-planetstorm
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים מחבר combat arms באמת יחסית חביב, אבל נדמה לי שזה חייב להיות עם קבוצה? וזה גם די מזכיר את הצבא, שלא ממש בא לי להיזכר..אני ממש אוהב יותר את הקטע גם שיש לבד FREE FOR ALL או DEATH MATCHFEAR אגב אפשר להוריד את הדמו של המולטי ולשחק.אין HL2 ו U3..(פעם היה לי)בU3 הדמו אפשר באמת לשחק אבל זה מטורף כמה שזה מהיר..גם אין כל כך טקטיקות כמו ב CHASER
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים מזמן לא שיחקתי בcombat arms אבל אני זוכר שיש שם מצב כמו free for all.אחרי חיפוש קצרצר בגוגל מצאתי את זה: http://www.freemmogamer.com/2008/09/best-free-fps-shooter-mmofps-list.htmlיש שם מלא משחקים,תראה מה מתאים לך.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים אם אתה רוצה לשחק קומבט ארמס אתה לא יכול ברגיל כי השרתים רק לצפון אמריקה. אתה צריך להתקין את הגרסה של אירופה ולהתחבר לקומבט ארמס אירופה http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main וכן יש מצב של פרי פור אול הוא נקרא וואן מן ארמי:
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים combat arms מחורבן.אני לא אגיד לך לא לנסות, כי גם ככה זה לא עולה כסף אבל אל תבוא עם ציפיות, הוא גרוע.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים F.E.A.R לא חינמי - אבל בטח אפשר להשיג אותו בגרושים עכשיוFEAR חינמי, שיחררו אותו בגרסת המולטי לפני כמה שנים בחינם.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים אין שרתים ב FEAR (למרות שהוא טוב מאוד). יש את AVA, אם יש לך חיבור אנטרנט טוב תה יכול לשחק בשרתים של IJJI בלי בעיה. גם ניראה טיפה צבאי אבל הוא הרבה יותר טוב מ CA.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים לפתוח הת'רד - שווה לך לקנות את הorange box במכירת חג המולד של STEAM. לא רק שאתה מקבל את TF2 אתה גם יכול להוריד הרבה מודים מעולים למולטי. לכל המודים יש קהילה חייה עם הרבה שחקנים ושרתים פעילים. טריילר לNeo Tokyo וסיקור למוד:
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים יש עוד משחק שיש בו את השליטה על המטוסים והמסוקים הכי טובה שראיתי בין משחקי הרשת, שהוא WARROCK, הבעיה שהוציאו שרת חדש לאזור שלנו והוא יותר גרוע ממה שהיה יש המון לאגים.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר בקיצר האתר הזה http://ava.ijji.com/נראה האופציה היחידה, ממש מוזר שאין משחקים.יש למישהו המלצה מהאתר הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.