עבור לתוכן

עזרה בנוגע לדיסק קשיח פנימי 1TB

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין להגדיל את נפח האיחסון שיש לי במחשב,כרגע יש לי 160GB של Hitachi שנוצל עד סופו.

השאלה שלי היא אם עדיף לקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III

או האם לקנות שתי הארדיסקים Segate Barracuda 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ולהכניס אותם למערך של RAID (שיש לי בקר בלוח אם Intel Matrix Raid)

מה יותר עדיף ומה היתרונות חסרונות של כל אחד?

תודה מראש

פורסם

מה המטרות שלך? האם אתה מעוניין להשיג שטח אחסון גדול ככל האפשר או שאולי העדיפות העליונה שלך היא גישה מהירה ככל האפשר למידע?

פורסם

תיקח את ה-F3 של סמסונג, 320 ש"ח בערך, מהיר ואיכותי.

בשביל מערך RAID כדאי שיהיה לך בקר חיצוני איכותי. אם אין לך צורך מיוחד בביצועם גבוהים יותר, אין לך צורך ב-raid0 מה גם שמערך כזה פחות אמין פי 2 ויותר יקר.

פורסם
  • מחבר

העדיפות הראשונה היא שטח אחסון יותר גדול,אם אפשר שזה יהיה יותר מהר אז למה לא..

רציתי לדעת גם אם אני יחליט להכניס את הסיגייט למערך RAID האם זה באמת יכפיל את המהירויות של ההארדיסקים?

ולגביך גיל אף פעם לא חיבבתי את סמסונג בנוגע להארדיסקים פנימיים,ולגבי הבקר החיצוני תוכל לפרט כי אין לי מושג כל כך במערכי RAID

פורסם

אם העדיפות הראשונה היא שטח אחסון גדול, קח את הסמסונג F3 שמומלץ בסטיקי ותקבל את הכונן הקשיח המשתלם ביותר כרגע (יש לי אחד כזה במחשב שלי דרך אגב).

אם בכל זאת תרצה לבצע RAID 0, מהירות הגישה לא בהכרח תוכפל אך בהחלט תגדל אך עם זאת יוכפל הסיכוי שלך לאיבוד הנתונים (במידה ואחד הדיסקים במערך קורס, כל המערך קורס מבלי יכולת שחזור של המידע).

פורסם

1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI,גם מצויין מניסיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים