עבור לתוכן

צריך סורק עם FEEDER לשימוש אינטנסיבי

Featured Replies

פורסם

מנשמע כולם.

אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים.

השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה?

קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי.

אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד.

אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק.

אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון.

תודה מראש.

פורסם

יש הרבה מדפסות משולבות עם סורק שיש לו פידר....אין משהו במחיר שמתאים לך ?

פורסם
  • מחבר

על פניו נראה שכן, זה לא רע. אבל זה קצת מוזר, איך סורקים STANDALONE בלי פידר, בלי מדפסת, בלי שום דבר - עולים פחות או יותר כמו הALL IN ONE הזה ובעלי אותה האיכות?

בעקרון, DPI פחות חשוב לי כל עוד זה מעל FHD ברזולוציה, מה שחשוב לי זה עומק צבע ואיכות הסריקה עצמה, שהתמונה תיראה טוב ברזולוציה שבה היא תיסרק.

חשבתי לקנות ALL IN ONE, אבל בגלל שהסורק הוא הדבר הכי חשוב לי בכל העניין, העדפתי להשקיע את כל הכסף רק בו, ואז הופתעתי לגלות שאין כזה דבר עם FEEDER..

פורסם

קודם כל לא בטוח בכלל שזו אותה האיכות. אולי כן ואולי לא ואני לא מבין גדול בסורקים. כלומר, רזולוציה זה בטח לא הפרמטר היחיד בסורק.

כמו כן, לחברות המדפסות יש אינטרס מובהק לממן לנו את המדפסות כדי לקרוע אותנו שנים אח"כ בדיו.

יתכן גם שסורקי ה STANDALONE מופנים לקהל יעד ספציפי מקצועי ולכן מתומחרים אחרת לגמרי ולאו דוקא עם הצדקה. סתם לדוגמא, כרטיסי גרפיקה כמו סדרת הקוואדרו מתומחרים הרבה מעבר לערך החומרה בגלל קהל היעד, והדרייברים המיוחדים כמו גם הסרטיפיקציות ממש לא מצדיקים את המחיר.

תבדוק גם את הסורק על 6500. אולי הוא בעל אותם הנתונים. היא זולה יותר ועדיין מדפסת נחמדה מאוד.

פורסם

מעבר לרעיון של "לקרוע אותנו" בעלויות.

יש עניין של היצע וביקוש - לסורקים אין כמעט ביקוש - ולמדפסת במיוחד משולבת יש ביקוש אדיר ואחלה איכות.

הייתי ממליץ לך על הסמסונג לייזר משולבת הצבעונית שיש לי , הפידר מעולה וגם המדפסת עצמה , גם הטונרים לא יקרים ומעוצבת יפה.

פורסם
  • מחבר

בעקרון ממש לא אכפת לי מהמדפסת, אכפת לי מהסורק והפידר.

חשוב לי שמה שאני מכניס למחשב יהיה איכותי, לא מה שאני מוציא ממנו.

אם אני קונה משולבת, זה בשביל הסורק עם הפידר ולא בשביל המדפסת. היא כנראה תשמש אותי להדפסות טקסט מקסימום, לפעמים אולי תמונה או 2 שהאיכות שלה שולית ביותר.

אני יודע שהסורקים של CANON טובים מאוד, השאלה היא האם מומלצים גם הALL IN ONE שלהם.

פורסם

למיטב ידיעתי באופיס דיפו ניתן להחזיר מוצר באריזתו המקורית עד 14 יום מיום הקנייה. אולי אפשר לקבל מהם ייעוץ למשולבת עם פידר, לקחת, ולראות אם זה באמת עונה על ציפיותיך והייעוץ היה טוב (וכמובן לוודא את עניין ה 14 יום).

פורסם

אני מרוצה מהסורק של המדפסת שלי - SAMSUNG 3170CLX - הפידר עובד מצויין ואחלה איכות לדעתי.

ממליץ עליה או של השחור לבן לצורך העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים