עבור לתוכן

האם אפשר לשנות הגדרות ללא העלאת הוינדוס?

Featured Replies

פורסם

במחשב הנייד שלי בווינדוס 7, נכנסתי לניהול דרך המחשב שלי ומשם לניהול דיסקים/הניהול של כל המחיצות בדיסק קשיח.

יש לי שם שתי מחיצות, אחת OS עם 2G שבגללה עולה המחשב, והשניה C ששם נמצא כל השאר.

בגלל שסימנתי את C כמחיצה ראשית במקום הOS באתחול המחשב אז המחשב לא עולה, הבנתי שהדרך היחידה היא לשנות את זה חזרה שהOS יהיה הראשי.

יש דרך לעשות את זה ללא שהוינדוס עולה?

פורסם

LiveCD

פורסם
  • מחבר

שזה אומר?

להוריד תדבר הזה במחשב הזה לצרוב אותו על ISO ולהכניס לכונן של המחשב הנייד? אם כן מה אחר כך הוא יעשה?

פורסם

כן כמו GParted למשל

ואחר כך אתה ניגש למנהל מחיצות כלשהו ואתה מבצע משם את כל העולה על רוחך.

פורסם
  • מחבר

הוא יעלה לי תווינדוס באופן ודאי? :s05:

זה באמת הפיתרון?

פורסם

אם לא תנסה לא תדע.

לא זורקים פה סתם מידע לא קשור.

פורסם
  • מחבר

ברור שאני אנסה, אני שואל מתוך סקרנות כמובן.

ברגע שנגמרת ההורדה אני ישר לא מבזבז זמן ומנסה אבל חשוב לי לדעת תתשובה בלי קשר :)

פורסם

לא זורקים פה סתם מידע לא קשור.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אבל אמרתי אני סקרן בנוגע לתשובה לשאלה שלי, דיברתי על האם הווינדוס עולה או נפתח לי אופציה לשנות הגדרות של המחיצות?

כל המחיצות אצלי פעילות, אני צריך רק לבחור שמחיצה אחרת היא תיהיה הראשית ולא מחיצת C.

פורסם

אתה תוכל לבחור איזו מחיצה תהיה ראשית ואז רק אחרי ריסט ( :s07:) הווינדוס יעלה... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על התשובה, מצפה לזה כבר בקוצר רוח :)[br]פורסם בתאריך: 13.09.2010 בשעה 22:54:00

אני לא מבין מה אני צריך לעשות בתוכנה, העלתי אותה נכנסתי למסך שנראה כמו השולחן עבודה של הוינדוס רק שהוא של התוכנה.

מופיע לי מסך עם C D E אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה אני בוחר שהוא לא יהיה ראשי, דרך אגב מה אני עושה אם איפה שיש את הOS לא מחיצה אבל כן בניהול דיסקים דרך הוינדוס הוא מראה שהוא נותן לו 2G וקוראים לזה OS?

עריכה :

הבעיה בעצם במחשב שברגע העלאה הוא רושם BOOTMGR MISSING ואז הוא נותן אופציה רק של ריסטרט עם קונטרול אלט דיליט.

פורסם

תעלה תמונה של הכוננים בתוכנה. באופן כללי - אתה צריך לקבוע את המחיצה שבה נמצא מנהל האתחול (בד"כ C) כמחיצה אקטיבית. תחפש

בתוכנה "MAKE ACTIVE" או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

כל המחיצות פעילות.

מה שמבצע את האתחול לא פתוח כמחיצה אבל מופיע בניהול דיסקים.

הוא היה מוגדר כראשי, ברגע שהמחשב היה מבצע אתחול הוא היה עושה תאתחול לפי החלק הזה שמופרד ממחיצת C ולא קשור אליה.

סימנתי את C כראשית אז באתחול הוא הולך אליה ולא מוצא את קובץ bootmgr האופציה היחידה שיש לי זה הפעלה מחדש באותו הרגע וF12

פורסם

ההסבר שלך לא ברור. תעלה תמונה בבקשה.

פורסם
  • מחבר

http://img821.imageshack.us/img821/6023/73262747.png

ככה בדיוק זה נראה אצלי.

רק תוסיף לזה משבצת שקוראים לה OS תופסת 2G מגודל הדיסק קשיח והייתה מסומנת כראשית, בחרתי את מחיצת C כראשית ובגלל זה באתחול המחשב לא עולה, הוא לא מוצא קובץ בשם bootmgr.

עריכה :

נתנו לי פיתרון שצריך לעבוד :

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1211431#1211431

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים