פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים גם כנפיים של עטלף .אפרופו גלידהבננה ספליט :-*בעיקר עם פירות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אני יודע להכין כמה דברים ואוהב את זה. בד"כ אני עושה דברים פשוטים - כנפיים בתנור ברוטב המיוחד של אמא (סוס), שניצלים, חביתות עם כל מיני דברים, טוסטים משולשים מפוארים (אוי הכישרון פשוט נוטף ממני), פסטה ברוטב עגבניות עם גזר גמדי ונקניקיות ברוטב טריאקי, פרנצ'טוסט מילקשייקים קרמשניט (רק את המילית לא נוגע בעלים זה התפקיד של אמא) וכמובן קורנפלקס - הכי פשוט שיש אפשר הצעות לטוסטים טובים ? ומתכון קצרצר אולי ל נקניקיות בטריאקי? מה זה המליקשייק הזה? תודה=]
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מחבר טוסט - לחמנייה (מהעגולות האלה)2 פרוסות גבינה צהובהזעתר ואורגנועגבניהקטשופאפשר לערבב מס' של גבינות (מותכת וצהובה) וזה יוצא ממש טעים.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אפשר להחליף את הקטשופ בחמאה או מרגרינה, ואפשר להחליף את הלחמנייה בפרוסות לחם ואז למרוח מרגרינה גם בצד החיצוני.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אפשר הצעות לטוסטים טובים ? ומתכון קצרצר אולי ל נקניקיות בטריאקי? מה זה המליקשייק הזה? תודה=] על המילקשייק הסברתי למעלה. נקניקות בטריאקי? הכי פשוט. קח סיר מים חמם נקניקיות (עדיף וויינר לא הנקניקיות המחורבנות של זוגלובק). שפוך עליהן את הכמות הרצויה של רוטב טריאקי (אפשר לקנות אחד של אוליביה בסופר ב-13 שקל והוא מצויין). עדיף מאוד לשלב את זה עם פסטה (ספגטיני עדיף, מחליק לתוך הפה וזה תענוג) וגזר גמדי (שמאדים, קח סיר קטן שים מסננת ברזל מלא מים עד שהם מבצבצים מהמסננת טיפה, שים קצת מלח שפוך גזר גמדי ושים על אש בינונית במכסה סגור כשכל 5-10 דקות אתה נותן טעימה לראות אם הגזר מוכן, הוא צריך להיות קצת רך אבל לא מתפרק). טוסטים זה הפייבוריט שלי לימי החורף. אבל זה יוצא יקר קצת, לפחות בגרסאות שלי. תרגיש חופשי לצמצם את המבחר למה שבא לך בטוב על הלשון: 4 פרוסות לחם מחלה (ממש עדיף חלה, לחם שחור רגיל של דוידוביץ' רק אם אין ברירה) כל פרוסה מורחים בשכבה של חמאה (או מרגרינה, תעשה את שיקולי הטעם/בריאות שלך) על כל פרוסה מניחים רצועות או ריבועים של גבינה צהובה. אישית גרגרן שכמוני אני אוהב שיש מלא גבינה צהובה אם אתה רוצה, אפשר גם גבינה לבנה סטייל פטה בשר, זה חלק חשוב - מה שבא ברוך הבא, אבל לא לערבב יותר מדי. העדפה אישית שלי - קבאנוס או סלאמי, אבל אפשר גם נתחי שוק או חזיר או מה שלא תרצה, בהתאם לטעם ולזמינות מהסופר. זיתים, זיתים זה טוב. שחורים או ירוקים, שוב לפי טעם. שים טבעות (בלי גרעין מן הסתם) לא בכמות מוגזמת. עגבנייה. הרבה אנשים לא מעריכים נכון את ערכה של העגבנייה בטוסט. שים פרוסת עגבניה בגדול בינוני לכל כריך-טוסט, זה צריך להספיק. סגור את הפרוסות ושים בטוסטר משולשים (מומלץ לחמם בזמן ההכנה כדי לקצר זמני המתנה) וחכה עד שהגבינה רותחת ונוזלת החוצה. Awesomeness guarenteed!
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים קצת אוכל שהכנתי לי זה עתה, ואמור להחזיק אותי ואת חברתי לימים הקרובים: פירה, חזה עוף, אורז קוקוס ופרגיות עם קוקוס וקארי. פירה - מקלף וחותך תפוחי אדמה ובטטה גדולה, שם בסיר עם מים רותחים עם כף מלח למשך כחצי שעה (עד שהכל רך), מסנן ומועך בתוספת מלח וחלב (אפשר להוסיף גם פלפל ולהחליף את החלב בשמנת, חמאה, או במרגרינה אם רוצים פרווה). חזה עוף - פרוסות חזה עוף (מה שנקרא בסופרמרקט שניצל) מתובלות בתערובת תיבול לגריל עוף, כמה דקות מכל צד על מחבת גריל. הולך מעולה אחר כך כמעט עם כל רוטב - צ'ילי מתוק, טריאקי, קארי וכו'. פחות או יותר הדבר הכי קל להכנה, ואני תמיד מכין כמות גדולה במכה (לפחות קילו). אורז- אורז פרסי רגיל, הכנה לפי ההוראות שעל השקית, רק להחליף חצי מהמים בחלב קוקוס. פרגיות - מחמם מחבת עם מעט שמן, שם 300 גרם פרגיות חתוכות לנתחים ומטגן במשך 10-15 דקות, תוך כדי שאני מערבב והופך את הנתחים כל כמה דקות, ומוסיף תיבול (מלח, פלפל, הרבה אבקת קארי, שום כתוש). לאחר מכן מוסיף חלב קוקוס וממשיך לטגן על אש קטנה למשך עוד איזה רבע שעה. המתכון עוד לא מושלם, אני עדיין עובד עליו ומשפר
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים קצת אוכל שהכנתי לי זה עתה, ואמור להחזיק אותי ואת חברתי לימים הקרובים: פירה, חזה עוף, אורז קוקוס ופרגיות עם קוקוס וקארי. פירה - מקלף וחותך תפוחי אדמה ובטטה גדולה, שם בסיר עם מים רותחים עם כף מלח למשך כחצי שעה (עד שהכל רך), מסנן ומועך בתוספת מלח וחלב (אפשר להוסיף גם פלפל ולהחליף את החלב בשמנת, חמאה, או במרגרינה אם רוצים פרווה). חזה עוף - פרוסות חזה עוף (מה שנקרא בסופרמרקט שניצל) מתובלות בתערובת תיבול לגריל עוף, כמה דקות מכל צד על מחבת גריל. הולך מעולה אחר כך כמעט עם כל רוטב - צ'ילי מתוק, טריאקי, קארי וכו'. פחות או יותר הדבר הכי קל להכנה, ואני תמיד מכין כמות גדולה במכה (לפחות קילו). אורז- אורז פרסי רגיל, הכנה לפי ההוראות שעל השקית, רק להחליף חצי מהמים בחלב קוקוס. פרגיות - מחמם מחבת עם מעט שמן, שם 300 גרם פרגיות חתוכות לנתחים ומטגן במשך 10-15 דקות, תוך כדי שאני מערבב והופך את הנתחים כל כמה דקות, ומוסיף תיבול (מלח, פלפל, הרבה אבקת קארי, שום כתוש). לאחר מכן מוסיף חלב קוקוס וממשיך לטגן על אש קטנה למשך עוד איזה רבע שעה. המתכון עוד לא מושלם, אני עדיין עובד עליו ומשפר מעניין השילוב של החלב קוקוס, זה באמת משתלב טוב עם הפרגיות? בכללי אני פוגש לא מעט מתכונים שבהם מערבים חלב קוקוס....
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים טוסט - לחמנייה (מהעגולות האלה) 2 פרוסות גבינה צהובה זעתר ואורגנו עגבניה קטשופ אפשר לערבב מס' של גבינות (מותכת וצהובה) וזה יוצא ממש טעים. אחותי הייתה קוראת לזה פיצה-טוסו בזמנו
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מחבר טוסטים זה הפייבוריט שלי לימי החורף. אבל זה יוצא יקר קצת, לפחות בגרסאות שלי. תרגיש חופשי לצמצם את המבחר למה שבא לך בטוב על הלשון:4 פרוסות לחם מחלה (ממש עדיף חלה, לחם שחור רגיל של דוידוביץ' רק אם אין ברירה)עם חלה של שבת זה יוצא ממש טוב מנסיון.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מעניין השילוב של החלב קוקוס, זה באמת משתלב טוב עם הפרגיות?בכללי אני פוגש לא מעט מתכונים שבהם מערבים חלב קוקוס....זה אכן משתלב טוב, ותוכל למצוא המון מתכונים. צריך להיזהר בד"כ לא לשים יותר מדי כי אז הטעם (שלבדו הוא לא כזה טעים) נוטה להשתלט.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים זה אכן משתלב טוב, ותוכל למצוא המון מתכונים. צריך להיזהר בד"כ לא לשים יותר מדי כי אז הטעם (שלבדו הוא לא כזה טעים) נוטה להשתלט.אוקי, תודה.ד"א ילך טוב נתחי פרגיות עם ירקות בתוספת החלב קוקוס?נ.ב- התפתח פה אחלה דיון : ) בקצב הזה צוות האתר יצטרך לפתוח פורום אוכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.