עבור לתוכן

האם אתם אוהבים לבשל?

האם אתם אוהבים לבשל? 956 הצבעות

  1. 1. האם אתם אוהבים לבשל?

    • כן מאוד.
    • לא, בשביל זה יש את אמא.
    • חביתה וזהו.
    • אני קונה מזון מוכן מהסופר.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייק

  • תגובות 80
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע להכין כמה דברים ואוהב את זה. בד"כ אני עושה דברים פשוטים - כנפיים בתנור ברוטב המיוחד של אמא (סוס), שניצלים, חביתות עם כל מיני דברים, טוסטים משולשים מפוארים (אוי הכישרון פשוט נוטף ממני), פסטה ברוטב עגבניות עם גזר גמדי ונקניקיות ברוטב טריאקי, פרנצ'טוסט מילקשייקים קרמשניט (רק את המילית לא נוגע בעלים זה התפקיד של אמא) וכמובן קורנפלקס - הכי פשוט שיש :P

מה שכן אני מכין אטריות מוקפצות עם ירקות ועוד דברים טובים וזה באמת אחד הטעימים! אני אוהב להשתעשע עם מה שיש בבית - ירקות, פטריות, מגוון בשרים ואפילו שרימפסים ופסטה שחורה (מדיונון). יש הרבה דברים טעימים בעולם, אבל המוקפץ שלי זה ה-דבר D:[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 17:06:41


מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייק

אתה צריך פירות מתוקים - תותים בננות ענבים אפרסקים מה שבא לך. לפעמים מדי פעם ורק בגלל שכולם חוץ ממני אוהבים את זה, אני שם שזיפים גם כן (זה מאוד מסמיך את השייק). שים את הפירות שבא לך, באמת שאין חוק קבוע לגבי זה תלוי מה אתה אוהב ומה לא, שים חלב בכמות שתכסה את הפירות, תוסיף סוכר לפי הצורך (מומלץ לנסות קודם בלי ורק אם לא מתוק מספיק להוסיף) ותטחן בשייקר.

פורסם

מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייק

מילקשייק? זה נורא פשוט.

קנה גלידה פשוטה. כששותים מילקשייק לא שמים לב כ"כ ולכן אני קונה גלידה זולה. (אני קונה 2 ליטר ב-10 ש"ח וזה מיועד רק למילקשייק) רק אל תכניס גלידה עם פצפוצים כי זה נתקע בקשית.

עכשיו תכניס איזה כמות שאתה רוצה לבלנדר. אני מוסיף חלב ומים במידה שווה ומפעיל את הבלנדר. זה מוכן כשאתה רואה שזה כבר לא גבשושי ומתחיל להיות נוזלי ונוצרת מערבולת במרכז-זה מוכן. אין אין-צריך להוסיף עוד חלב/מים.

פורסם

התקוונתי למילקשייק ולא לפרישייק (אני שונא פירות)

אני ממליץ לכם לנסות עם גלידה טובה (לא של 10 שח) ולהוסיף שמנת מתוקה וסוכר וניל

ולא לשים מים! רק חלב.. אז

גלידה

חלב

קצת שמנת מתוקה

סוכר וניל

הכל בבלנדר ותראו מזה מילקשייק טוב ;D

מי שאוהב יכול להוסיף תמצית רום

פורסם
  • מחבר

הכנתי עכשיו מילקשייק פרווה. יצא דווקא ממש סבבה.

השתמשתי בגלידת סורבה ובחלב סויה. ויאללה לבלנדר...

התפלאתי, אבל דווקא יצא אחלה שייק. באמת לא חייבים להשתמש בחלב פרה לכל דבר.

אם אנחנו כבר מדברים על שייקים. למישהו יש המלצה לגלידת סורבה טובה?

זאת שקניתי בתאכלס היא סתם. קרמיסישקר...

פורסם

גלידה טובה? רק בגלידריות אמיתיות. גלידות תעשייתיות לא מתקרבות אליהן.

פורסם

אני מוסיף ואף אחד לא שם לב. תנסה ואחרי זה תודיע אם הרגשת.

אני משתדל להכניס כמה שפחות חלב לגוף (כי הוא לא מיועד לבני אדם אבל יחד עם זאת לא צריך להיות קיצוניים בכל דבר).

פורסם

גלידה טובה? רק בגלידריות אמיתיות. גלידות תעשייתיות לא מתקרבות אליהן.

הערה שכמובן לא כוללת את B&J ואפילו לא האנג-דאז.

ולמעשה, אפילו לשטראוס מותג פרימיום חדש.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם. מלבד תג מחיר גבוה, בכלל לא התלהבתי מ 'ד"ר לק' למשל.

פורסם

אז אתה לא הולך לגלידריות הנכונות :)

אייסברג, וניליה, סיציליאנית.

פורסם

כל אחד והטעם שלו. אבל בתור חובב גלידות מושבע, לד'ר לק,

ואפילו לגלידה מונטנה ווניליה יש תחרות הוגנת מול b&n והאנג-דאז,

בעיקר כי המחיר בהן גבוה בעשרות אחוזים.

פורסם

אז אתה לא הולך לגלידריות הנכונות :)

אייסברג, וניליה, סיציליאנית.

הסצילאנית בכלל לא מתקרבת ל B&J שהיא כנראה הגלידה הכי טובה שאכלתי (במיוחד Chunky Monkey ו Turtle Soup).

בכלל, בקיוסק מתחת לבית שלי אני מביא 2 דליים של B&J ב 35 ש"ח.. מי יכול להתחרות בזה?

פורסם

בד"כ אני עושה דברים פשוטים - כנפיים בתנור ברוטב המיוחד של אמא (סוס)

:nono: רוטב סוס זה לא כשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים