פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אני יודע להכין כמה דברים ואוהב את זה. בד"כ אני עושה דברים פשוטים - כנפיים בתנור ברוטב המיוחד של אמא (סוס), שניצלים, חביתות עם כל מיני דברים, טוסטים משולשים מפוארים (אוי הכישרון פשוט נוטף ממני), פסטה ברוטב עגבניות עם גזר גמדי ונקניקיות ברוטב טריאקי, פרנצ'טוסט מילקשייקים קרמשניט (רק את המילית לא נוגע בעלים זה התפקיד של אמא) וכמובן קורנפלקס - הכי פשוט שיש מה שכן אני מכין אטריות מוקפצות עם ירקות ועוד דברים טובים וזה באמת אחד הטעימים! אני אוהב להשתעשע עם מה שיש בבית - ירקות, פטריות, מגוון בשרים ואפילו שרימפסים ופסטה שחורה (מדיונון). יש הרבה דברים טעימים בעולם, אבל המוקפץ שלי זה ה-דבר D:[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 17:06:41 מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייק אתה צריך פירות מתוקים - תותים בננות ענבים אפרסקים מה שבא לך. לפעמים מדי פעם ורק בגלל שכולם חוץ ממני אוהבים את זה, אני שם שזיפים גם כן (זה מאוד מסמיך את השייק). שים את הפירות שבא לך, באמת שאין חוק קבוע לגבי זה תלוי מה אתה אוהב ומה לא, שים חלב בכמות שתכסה את הפירות, תוסיף סוכר לפי הצורך (מומלץ לנסות קודם בלי ורק אם לא מתוק מספיק להוסיף) ותטחן בשייקר.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייקמילקשייק? זה נורא פשוט.קנה גלידה פשוטה. כששותים מילקשייק לא שמים לב כ"כ ולכן אני קונה גלידה זולה. (אני קונה 2 ליטר ב-10 ש"ח וזה מיועד רק למילקשייק) רק אל תכניס גלידה עם פצפוצים כי זה נתקע בקשית.עכשיו תכניס איזה כמות שאתה רוצה לבלנדר. אני מוסיף חלב ומים במידה שווה ומפעיל את הבלנדר. זה מוכן כשאתה רואה שזה כבר לא גבשושי ומתחיל להיות נוזלי ונוצרת מערבולת במרכז-זה מוכן. אין אין-צריך להוסיף עוד חלב/מים.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים התקוונתי למילקשייק ולא לפרישייק (אני שונא פירות)אני ממליץ לכם לנסות עם גלידה טובה (לא של 10 שח) ולהוסיף שמנת מתוקה וסוכר ונילולא לשים מים! רק חלב.. אזגלידה חלבקצת שמנת מתוקהסוכר ונילהכל בבלנדר ותראו מזה מילקשייק טוב ;Dמי שאוהב יכול להוסיף תמצית רום
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מחבר הכנתי עכשיו מילקשייק פרווה. יצא דווקא ממש סבבה.השתמשתי בגלידת סורבה ובחלב סויה. ויאללה לבלנדר... התפלאתי, אבל דווקא יצא אחלה שייק. באמת לא חייבים להשתמש בחלב פרה לכל דבר.אם אנחנו כבר מדברים על שייקים. למישהו יש המלצה לגלידת סורבה טובה?זאת שקניתי בתאכלס היא סתם. קרמיסישקר...
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אני מוסיף ואף אחד לא שם לב. תנסה ואחרי זה תודיע אם הרגשת. אני משתדל להכניס כמה שפחות חלב לגוף (כי הוא לא מיועד לבני אדם אבל יחד עם זאת לא צריך להיות קיצוניים בכל דבר).
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים גלידה טובה? רק בגלידריות אמיתיות. גלידות תעשייתיות לא מתקרבות אליהן.הערה שכמובן לא כוללת את B&J ואפילו לא האנג-דאז. ולמעשה, אפילו לשטראוס מותג פרימיום חדש.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מחבר לא יודע מה איתכם. מלבד תג מחיר גבוה, בכלל לא התלהבתי מ 'ד"ר לק' למשל.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים כל אחד והטעם שלו. אבל בתור חובב גלידות מושבע, לד'ר לק,ואפילו לגלידה מונטנה ווניליה יש תחרות הוגנת מול b&n והאנג-דאז,בעיקר כי המחיר בהן גבוה בעשרות אחוזים.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אז אתה לא הולך לגלידריות הנכונות אייסברג, וניליה, סיציליאנית. הסצילאנית בכלל לא מתקרבת ל B&J שהיא כנראה הגלידה הכי טובה שאכלתי (במיוחד Chunky Monkey ו Turtle Soup). בכלל, בקיוסק מתחת לבית שלי אני מביא 2 דליים של B&J ב 35 ש"ח.. מי יכול להתחרות בזה?
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים בד"כ אני עושה דברים פשוטים - כנפיים בתנור ברוטב המיוחד של אמא (סוס) רוטב סוס זה לא כשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.