האם אתם אוהבים לבשל? - עמוד 4 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

האם אתם אוהבים לבשל?


benor

האם אתם אוהבים לבשל?  

956 הצבעות

  1. 1. האם אתם אוהבים לבשל?

    • כן מאוד.
    • לא, בשביל זה יש את אמא.
    • חביתה וזהו.
    • אני קונה מזון מוכן מהסופר.


Recommended Posts

  • תגובות 80
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

אני יודע להכין כמה דברים ואוהב את זה. בד"כ אני עושה דברים פשוטים - כנפיים בתנור ברוטב המיוחד של אמא (סוס), שניצלים, חביתות עם כל מיני דברים, טוסטים משולשים מפוארים (אוי הכישרון פשוט נוטף ממני), פסטה ברוטב עגבניות עם גזר גמדי ונקניקיות ברוטב טריאקי, פרנצ'טוסט מילקשייקים קרמשניט (רק את המילית לא נוגע בעלים זה התפקיד של אמא) וכמובן קורנפלקס - הכי פשוט שיש :P

מה שכן אני מכין אטריות מוקפצות עם ירקות ועוד דברים טובים וזה באמת אחד הטעימים! אני אוהב להשתעשע עם מה שיש בבית - ירקות, פטריות, מגוון בשרים ואפילו שרימפסים ופסטה שחורה (מדיונון). יש הרבה דברים טעימים בעולם, אבל המוקפץ שלי זה ה-דבר D:[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 17:06:41


מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייק

אתה צריך פירות מתוקים - תותים בננות ענבים אפרסקים מה שבא לך. לפעמים מדי פעם ורק בגלל שכולם חוץ ממני אוהבים את זה, אני שם שזיפים גם כן (זה מאוד מסמיך את השייק). שים את הפירות שבא לך, באמת שאין חוק קבוע לגבי זה תלוי מה אתה אוהב ומה לא, שים חלב בכמות שתכסה את הפירות, תוסיף סוכר לפי הצורך (מומלץ לנסות קודם בלי ורק אם לא מתוק מספיק להוסיף) ותטחן בשייקר.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מעניין אותי איך אנשים מכינים פה מילקשייק

מילקשייק? זה נורא פשוט.

קנה גלידה פשוטה. כששותים מילקשייק לא שמים לב כ"כ ולכן אני קונה גלידה זולה. (אני קונה 2 ליטר ב-10 ש"ח וזה מיועד רק למילקשייק) רק אל תכניס גלידה עם פצפוצים כי זה נתקע בקשית.

עכשיו תכניס איזה כמות שאתה רוצה לבלנדר. אני מוסיף חלב ומים במידה שווה ומפעיל את הבלנדר. זה מוכן כשאתה רואה שזה כבר לא גבשושי ומתחיל להיות נוזלי ונוצרת מערבולת במרכז-זה מוכן. אין אין-צריך להוסיף עוד חלב/מים.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

התקוונתי למילקשייק ולא לפרישייק (אני שונא פירות)

אני ממליץ לכם לנסות עם גלידה טובה (לא של 10 שח) ולהוסיף שמנת מתוקה וסוכר וניל

ולא לשים מים! רק חלב.. אז

גלידה

חלב

קצת שמנת מתוקה

סוכר וניל

הכל בבלנדר ותראו מזה מילקשייק טוב ;D

מי שאוהב יכול להוסיף תמצית רום

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הכנתי עכשיו מילקשייק פרווה. יצא דווקא ממש סבבה.

השתמשתי בגלידת סורבה ובחלב סויה. ויאללה לבלנדר...

התפלאתי, אבל דווקא יצא אחלה שייק. באמת לא חייבים להשתמש בחלב פרה לכל דבר.

אם אנחנו כבר מדברים על שייקים. למישהו יש המלצה לגלידת סורבה טובה?

זאת שקניתי בתאכלס היא סתם. קרמיסישקר...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אז אתה לא הולך לגלידריות הנכונות :)

אייסברג, וניליה, סיציליאנית.

הסצילאנית בכלל לא מתקרבת ל B&J שהיא כנראה הגלידה הכי טובה שאכלתי (במיוחד Chunky Monkey ו Turtle Soup).

בכלל, בקיוסק מתחת לבית שלי אני מביא 2 דליים של B&J ב 35 ש"ח.. מי יכול להתחרות בזה?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...