פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים שלום לכולם.לפני כמה ימים מחקתי תיקיה , ואחרי שמחקתי אותה נזכרתי שיש לי שם קבצים ממש חשובים.התיקיה הייתה גדולה בגודל של 7GB בערך ולכן היא גם נמחקה לצמיתות.האם יש דרך או תוכנה להציל את הקבצים? או שעליי לפנות לאיש מקצוע?תודה
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים איך קבעת שהיא נמחקה לצמיתות בגלל הגודל של הקבצים בה?כל עוד לא נכתב מידע לאותם סקטורים שבהם ישבו הקבצים לא אמורה להיות שום בעיה לשחזר אותם.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים מחבר כי כאשר מחקתי את הקובץ הוא הודיע לי שהקובץ גדול מידי לסל המחזור ושאל אותי אם אני רוצה למחוק לצמיתות.אני אנסה עם Recuva ואעדכןעריכה:לא הצלחתי עם Recuva .מה לעשות?
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים סל מחיזור זה רק מקום איחסון שאתה "מתייג" אותו כלא נחוץ. בעצם זה לא יותר מתיקייה.נמחק לצמוטוט הכוונה היא לאינדקס של הקבצים ולא למידע.יש לך בסטיקי של פורום זה ופורום אמצעי איחסון כלים לשיחזור מידע.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים אם התיקיה היתה על כונן C (הכונן שבו מערכת ההפעלה) אז יש פחות סיכוי לשחזריש לך אפשרות ב recuva לעשות deep scan
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים כל עוד לא נכתב מידע לאותם סקטורים שבהם ישבו הקבצים לא אמורה להיות שום בעיה לשחזר אותם.על כונן C יש הרבה תנועה של מידע בכל הפעלה של מערכת ההפעלהמנסיון שלי- לקבצים שהיו על כונן C, נמחקו, ושוחזרו - יש פחות סיכויים להשתחזר בצורה מלאה, לעומת קבצים שהיו על מחיצות אחרות
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים לא כל כתיבת מידע היא בסקטורים שבהם נמחקו הקבצים.הסיכויים עוד יותר נמוכים כאשר יש הרבה נפח פנוי.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים yepאבל אפילו בהתקנה של תוכנת השחזור כתוב בפירוש לא להתקין אותה על הכונן שבו נמחקו הקבציםזה תלוי גם בזמן שעבר מאז המחיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.