פורסם 2002 במרץ 523 שנים לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרוביםוהדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקוםעכשיו.......לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שליואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש?(ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן)(ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב -הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........)תודה מראשרועי
פורסם 2002 במרץ 523 שנים יש פעולה שעוזרת לאחר שזה קורה אבל היא מבטלת את האחריותלפתוח את המכסה של הצורב (אני מדבר על הקופסה שלו) ולשמןזה עוזר אבל זה מסוכן ולכן יש להיזהר בפעולה זו!
פורסם 2002 במרץ 523 שנים לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי Same Here, Only with the Yamaha 24x8x8 IDE
פורסם 2002 במרץ 723 שנים את מה לשמן ובאיזה שמן לשמן??? שמן מכונות רגיל....(או שמן נשק נגד חלודה ;D) או גריז כזה או אחר????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.