פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים תמיד תהיתי איך נוצרים הגלים האלה כשמטוס טס קצת מעל פני הים.... מישהו יכול להסביר?*סליחה על הגלישה מהתראד
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים המנועי סילון שלו יוצרים אותם.למישהו יש הסבר יותר נורמלי אולי? משהו מפורט
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים הגלים נוצרים כתוצאה מאוויר שנדחף אחורה בעוצמה מהמנועים וצר לי לאכזב אתכם אבל היה לי את ה DESKTOP הזה לפני כשנתיים וזאת לא תמונה אלא ציור (מדהים ככל שיהיה )
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים אני חושש שההסברים שלעם לא מספקים אותי (מצטער ) למישהו יש הסבר ברמה פיזיקלית? ( אל תקחו את זה כהתנשאות אלא כצורך לידע)
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים המנוע דוחף המון אוויר אחורה, כמות שיכולה להרים סוס באוויר. כשהאוויר נותן מכה כזאת למים הם עפים למעלה. חוץ מזה שלפי מה שאמרו פה זה ציור, מה שדי הגיוני. חזרה לנושא?
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים מצטער על זה שאני ככה בא במפתיע יכול להיות שזה נשאל כבר אבל ממש ממש אין לי זמן לעבור על כל הדיון אבל ראיתי כן דברים יפים בטירוף.עם לינק לתוכנה (חינמית או לא) שתחליף לי רקע פעם בשבוע, וגם תוכנה שתעשה אותו דבר רק עם themes ?תודה רבה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.