עבור לתוכן

סקרין שוטים של שולחן העבודה שלכם...

Featured Replies

פורסם

בשורת המשימות ליד השעון יש לך 2 חצים ירוקים ומספר 50 , מה זה התוכנות האלה ?

• תגובות 166
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ה 50 זה של התוכנה speed fan (מעלות של המחשב שלך)

ושתיי החצים זה בא עם המודם (GlobeSpan)

פורסם

יעבוד גם ב2000 ?

לא,

יש לך באתר כמה לwin2k .

תעיין בו אתה כבר תיראה.

פורסם
  • מחבר

אילן אחי סליחה שאני אידיוט פשוט לא הייתי בפוקוס ופתרתי את הבעיה בעצמי בלי לראות מה כתבת כאן אחרי התגובה , הצלחתי לשים את הBOOT SCREEN וזה כזה סוס! עכשיו כל המחשב שלי BIOHAZARD :P איזה SUS0WN זה.

פורסם

תודה לבחור עם הרקע הפיראטי.

הסתדרתי כבר אבל בכל זאת תודה.

יש תוכנה בשם BOOTXP ואיתה ניתן לשנות את הרקע בלי סיבוכים.

פורסם

זה שלי:

נקי, מסודר, ופשוט למדי 8)

ד"א - אני צילמתי את התמונה ברקע :)

פורסם

טוב אנשים עשיתי ככה הורדתי כמה בוטסקרין והשתמשתי עם bootxp והכל טוב ויפה החליף לי (אגב יש שם אפשרות יפה שכל הפעלה הוא ישים בוטסקרין חדש) אבל כל פעם שהווינדוס עולה יש לי אפשרות לבחרות בין שתי ווינדוסים ועד שזה מחליף אוטומטית לוקח לזה 30 שניות זה לא עולה כמו פעם ישר למה?

וגם הבוט סקירן נראה כאילו הוא מוצג על 256 צבעים (לא הכי יפה) למה זה?

וגם כל פעם שהמחשב עולה הוא מחליף לי את הtheme של הסטייל xp ולשל הxp הרגיל ביותר בלי הצבעים (זה שנועד לחסכוך משאבים) למה זה?

פורסם

כנס ל

Control Panel => System=> Advanced => Startup and recovery =>

ושם תוריד את ה V מה Time to display list ....

וכמובן תבחר את האופציה הזאת עם הLOGO

פורסם

טוב אנשים עשיתי ככה הורדתי כמה בוטסקרין והשתמשתי עם bootxp והכל טוב ויפה החליף לי (אגב יש שם אפשרות יפה שכל הפעלה הוא ישים בוטסקרין חדש) אבל כל פעם שהווינדוס עולה יש לי אפשרות לבחרות בין שתי ווינדוסים ועד שזה מחליף אוטומטית לוקח לזה 30 שניות זה לא עולה כמו פעם ישר למה?

וגם הבוט סקרין נראה כאילו הוא מוצג על 256 צבעים (לא הכי יפה) למה זה?

וגם כל פעם שהמחשב עולה הוא מחליף לי את הtheme של הסטייל xp ולשל הxp הרגיל ביותר בלי הצבעים (זה שנועד לחסכוך משאבים) למה זה?

תודה רבה אחי זה עזר לבעיה אחת יש למישהו פתרון בקשר לשאר? (מה שלא נפתר מודגש מה שכן נשאר רגיל)

פורסם

It's a technical limit, because during boot process is no graphics drivers loaded. So the bootscreen have to be displayed in VESA mode, and this mode aloud only a resolution of 640x480 pixels and 16 colors (4 bit).

פורסם

נשמע הגיוני מה שאמרת (למרות שהבוט הוצג על מסך מלא) אני יבטל את הבוט סקרין וישאר רק עם log on screen והtheme של הxp...

פורסם

את הנשר - צילמתי בגנים הבאהיים בחיפה לפני זמן מה...

וזהו... ( אבל פעם ב - אני מחליף ל SCREENSHOTS באיכות גבוהה מ UPCOMING PS2 GAMES :) )

פורסם

אולי מישהו יודע איך אפשר לגרום בוינדוס 2000 לרקע של האייקונים בדסקטופ להיות שקוף?

פורסם

פנתר פנתר....

8622144.jpg

פורסם

ואי, יש משהו שיכול לגרום ל WINDOWS להראות ממש כמו ה MAC?

(כמו הזה מעלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים