פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מערכת הפעלה:WINDOWS XP SP3 עברתי בהמון פורומים ואתרים וראיתי שאפשר לחבר את השלט של הWII למחשב דרך BLUETOOTH. את זה הצלחתי לעשות, אבל אני רוצה לשחק במשחקים כמו הגיטר הירו(יש לי את הגיטרות של גיטר הירו 5 וBH) ראתי שזה אפשרי דרך תוכנה שנקראת GLOVIEPIE אבל מי שיצר אותה כנראה גזעני כלפי ישראל ואין אפשרות להפעיל אותה בישראל, ניסיתי ואי אפשר... אז בקשה לתוכנה שתיתן חיבור לגיטרה ויהיה אפשרות לשחק במשחקים כמו FoF וJAMLEGEND.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים ברוך הבא לפורום HWzone. תעדכן בבקשה את הכותרת של הדיון בהתאם חוקי הפורום אחרת הדיון ינעל. את הכותרת אתה יכול לערוך ע"י עריכה של ההודעה הראשונה בדיון.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר upשוב... אני צריך לעשות ת'ארד חדש במקום אחר או שהבעיה שלי היא כן למקום הזה( מחשבים כללי > תוכנה)?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר טוב מצאתי דרך, לא קיבלתי ממש עזרה מפה... אבל אני אשים פה את הפתרון למי שחיפש גם כן לעשות את מה שאני עשיתי(המחשב שלי באנלית אז ארשום קצת באנגלית:start->control panel-> Regional and language optionsושם משנים את אזור הזמן למחוץ לישראל וגם את הזמן בשעון ומשתמשים בתוכנה GLOVEPIEמי שלא יודע איך להשתמש בGLOVEPIE יכול לחפש מדריך ביוטיוב או משהו...וזה הסקריפט לGLOVEPIE: http://www.mediafire.com/?2z1dhtymaxmדרך אגב למי שיש כל סוג של GH לפי דעתי גם יכול להשתמש בזה (GH3 עובד ניסיתי) לא יודע לגי RBולזכור לשנות מקשים בסקריפט או בהגדרות משחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.