פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים אני קונה מחשב חדשהאם מספיק לצרוב את התכנהאו שיתכן וזה יגרום לי לבעיות בעתידהאם אפשר להמנע מתקלות עתידיות בעזרת ידע מוקדםהאם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..?תודהמה מומלץ להתקין בכל אופן?תודה
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים אתה יכול להשתמש בעותקים של מערכת ההפעלה בהתאם לרשיונות שרכשת.מועבר לפורום Windows.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים האם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..?אדון שוקו...הם שולחים ננס לכל מחשב עם מערכת הפעלה לא חוקית והוא משחק עם המאורר של המחשב, מדי פעם גם לוחץ לך על ריסט כדי להתעלל.בכל אופן - אם אין בידיך אדם מיומן שיתחזק לך את המחשב ואת המערכת הפעלה מומלץ לך להתרחק מעותקים לא חוקיים שכן הם עלולים לתסכל אותך כשיהיה עידכון שיצטרך קראק וכו' וכו'.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים ofirpo, אני מציע לך להרגיע את צורת הדיבור שלך במיידי אם אתה רוצה להמשיך להיות פעיל בפורום הזה.בפעם הבאה תצפה לקבל אזהרה מיידית.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר מעניין....אדם טיפש ענה כמו שענה......ובציניות ואני מקבל אזהרה רק כי הגבתי בציניות....
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר יש לי דיסק של xp בביתששמתי גם במחשב הנוכחיהוא צרוב כך שנראה לי לא חוקיכלומר הוא לא מקורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.