עבור לתוכן

מחפש בנרות מארז MINI ITX שעובד עם ספק TFX (ולא הסטנדרטי למארז מיני), מחנות בארץ

Featured Replies

פורסם

רצוי כמובן בתקציב שפוי (עד 400-500).

נתקלתי בכמה מארזים עם ספקי MINI ATX רגילים, אבל אני מעוניין לדחוף לתוכו מעבד רגיל (לא אטום) ועוד כרטיס מסך כמו הHD5570 אוGT240... ספק מיני ITX לא יסחוב, אבל אחד כזה אמור לעשות את העבודה. ראיתי שקיימים מארזי מיני שעובדים עם ספקים כאלו (בNEWEGG), אבל לא מצאתי כזה בחנויות בארץ. מישהו נתקל באחד או שניים?

פורסם
  • מחבר

תודה, את זה דווקא ראיתי... רק שכחתי לציין שאני מחפש מארז דק, ולא אחד שנראה כמו קובייה.

פורסם

מ... בגדול? שכח מזה... אתה רוצה להכניס כרטיס מסך בגודל מלא... תבין לבד למה זה מגבלה

האופציה היחידה שיכולה לאזור לך היא מארז רחב ודק עם רייזר של 90 מעלות לחיבור הPCIE אבל לא זוכר שיש כזה בארץ (עשיתי מספיק חיפושים בשביל הITXים שלי)

פורסם
  • מחבר

ברור לי שלא יכנס כרטיס מסך בגובה מלא - הן הGT240 והן הHD5570 קיימים בגרסאות קומפקטיות ובתקווה יסתדרו עם ספק 300W הנותן 24A@12V. אני מחפש משהו כזה:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811234020

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

דווקא נחמד... קצת עבה מדי, אבל בתמורה יסתדר עם כרטיסי מסך רחבים וכונן DVD שאינו SLIM... רק מה, לא יצא לי לראות ספקי SFX בארץ.

פורסם
  • מחבר

המארז בא כנראה עם ספק חלש מדי, והספקים הללו אינם מתאימים (נדרש SFX, ואלו הם TFX וMINI ITX).

חוץ מזה, איפה ראית את המארז הזה בארץ?

פורסם

את המארז תמצא בKSP

לגבי הספקים... יש חוק פשוט, להכניס ספק גדול יותר לא תוכל, אבל קטנים יותר זה לא בעיה

פורסם
  • מחבר

"קטן יותר" זו כן בעיה. קודם כל כי צריך לא רק להכניס אלא גם להבריג, ודבר שני כי הספקים הללו אמנם קטנים יותר ברוחב אך לא נראה לי שבגובה, והם בטוח גדולים יותר לעומק...

בכל מקרה תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים