פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים שלום,יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים,הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים.למישהו יש עצה? רעיון?
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים תפתח את העכבר תבדוק אם משהוא התנתקברוב העכברים זה לא לייזר אלא סתם LED אדום - אם הציפ לא נותן לו מתח תנסה לחבר את הלד ישר למתח של ה USB אם נגד
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים עדיין אתה יכול לתת ממנו מתח ללדתבדוק קודם שבאמת יש בעיה אם הציפ ולא סתם חיבור שהתנתק ותשים ללד נגד מתאים
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים ממה התחילה הבעיה ? העכבר נפל ?תפתח אותו ותחפש מגעים שבורים או תבדוק אם הלד לא מחובר יציב למעגלאם הציפ בתוך העכבר נדפק תן למישהוא שמכיר אלקטרוניקה לחבר מתח ללד מחוץ לציפ - זה יכול לעבוד או לא לעבוד
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר זה מפתיע, אמא שלי אמרה שזה קרה לפתע, בלי שום נפילה או משהו כזה.מבפנים הכל נראה שלם כולל המגעים והצ'יפ. מה הסיכוי שהLED נשרף? (זה מרגיש לי כרגע ההסבר היחיד)
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים יכול להיות שהלד נשרףתחבר את העכבר ותיגע בחיבורים של הלד אם לד אחר (ב 2 המצבים) כדיי לבדוק את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.