עבור לתוכן

בעיה|מסך כחול והמחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים, התחילה לי במחשב בעיה של מסך כחול בעת הפעלת המחשב, ז"א שכשהמחשב טוען ויש את הסמל של הוינדוס שטוען אז מיד אחריו יש מסך כחול וזה סופר משהו ועושה ריסטרט. אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה וככה זה קרה מס' פעמים.

אחרי כמה פעמים היה את המסך הכחול והתיקון של הוינדוס לא הצליח (גם לו היה מסך כחול) ואז פירמטתי את המחשב.

תמונה של השגיאה:

http://img168.imageshack.us/img168/7358/128414064792.jpg

השתמשתי בו יומיים ועכשיו שוב פעם זה קרה.

השאלה שלי היא מה הבעיה?

פורסם

לא מבינים כלום מהתמונה.

תשלח את קובץ ה-DUMP בהודעה חדשה ואני אנתח לך אותו. הקבצים נמצאים ב- C:\WINDOWS\Minidump (ב-WINXP לפחות), שים לב שהשם של כל קובץ מורכב מהתאריך בה קרתה השגיאה, תשלח את העדכני ביותר.

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה לא הבנת. הווינדוס לא עולה כך שאין לי את הקובץ הנ"ל!

השגיאה די ברורה מהתמונה. (הקוד הוא 0X00000074).

פורסם

על Google שמעת?

פורסם

אתה כנראה לא הבנת. הווינדוס לא עולה כך שאין לי את הקובץ הנ"ל!

השגיאה די ברורה מהתמונה. (הקוד הוא 0X00000074).

אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה

לפי מה שכתבת נראה ש-WINDOWS כן עולה אחרי הפעם השניה בה הוא מבצע את הבדיקה/ תיקון שלו :nixweiss:

בכל מקרה, תנסה להעלות אותו ב-SAFE MODE. אם גם זה לא עובד, תעלה את המחשב מאיזה דיסק/ דיסקט BOOT של WIN98 ותשיג את הקובץ (אני חושב שאתה יכול לעשות זאת גם דרך ה-RECOVERY CONSOLE בדיסק התקנה), או שתתקין את הדיסק הקשיח במחשב אחר ותיכנס אליו דרך מערכת ההפעלה שקיימת על אותו מחשב.

כמו ש-YOSSI21 הציע, ובצדק, ניסיתי לחפש ב-GOOGLE אך לא מצאתי משהו אינפורמטיבי (אולי אם תחפש יותר לעומק תמצא משהו), זאת כנראה בעיה עם הזכרונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים