עבור לתוכן

משחקי pc- הסוף?

Featured Replies

פורסם

עם כניסתם של המחשבים הניידים, הסמארטפונים ומחשבי הכיס (ככה קוראים לזה? ???) נפגע בצורה משמעותית מעמדו של המחשב הנייח.

הפגיעה מתבטאת בירידה במכירות, אך יותר מזה, משחקי הPC שכל כך אהבנו, כבר לא נראים בשטח. (לא משחקים איכותיים, בכל אופן).

אני נהייתי גיימר באופן רשמי בערך משנת 2000. לא היה לי אינטרנט אז, ואת רוב השיחות עם חבריי הייתי מעביר בדיבורים על משחקים. הייתי אז בכיתה ז', וכל היום הייתי מדבר על משחקי מחשב. לא ממש עניין אותי משהו אחר.

הרבה משחקים עברו בהארד-דיסקים שהיו ברשותי משנת 2000 עד היום. ההתלהבות ירדה בערך משנת 2007, כאשר כל מה ששיחקתי מאז היה פיפ''א ופרו אבולושן. (חוץ מזה, המחשב שלי כבר לא יכול היה להריץ משחקים חדשים באותה תקופה).

היום, כשהמחשב שלי כבר ישן ומיושן, שום משחק חדש לא יעלה אצלי, ופעם אחרונה ששיחקתי משהו על המחשב שלי, הייתה לפני כשנה וחצי.

אני מתכנן לקנות מחשב חדש כמובן, אבל תוהה אם ההנאה שהפקתי ממשחקים עוד תחזור.

בנתיים, פיספסתי די הרבה. עוד לא ניסיתי את הGTA האחרון ןאין לי מושג כמה קול אוף דיוטי יצאו מאז ששיחקתי את האחרון בערך בכיתה ט'.

למרות זאת, אני לא חושב שבאמת הייתי נהנה מאותם משחקים כי אולי כבר מיציתי את כל היריות והמרדפים הוירטואלים האלה עוד מתקופת מקס פיין והיטמן.

וגם היום, כשאני גיימר בלתי פעיל, אני בכל זאת עוקב אחרי סיקורים, ואני לא מתרשם בכלל ממה שיש לחברות המשחקים להציע, ונראה שבהם בכלל לא מתאמצים כי הם כבר הפנימו, יותר מכל אחד אחר, שהמחשב הנייח כבר מת, ובינינו, לא ממש כיף לשחק על לפטופ או אייפון :P

גם אתם מרגישים ככה? :'(

• תגובות 74
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד לי, מאיפה הנפצת את זה?

בוא נבדוק את השטח:

STARCRAFT II - אתה הסתכלת בנתוני המכירות? איך אתה יכול לקבוע עובדה שהPC מת, ועוד בסמיכות למועד יציאת משחק שכזה?

STEAM- החנות המכוונת, לאט לאט חברות מבינות שיותר משתלם להן לפתח משחקים לPC ולהשתמש בהפצה דיגיטאלית, ולצורך העניין, STEAM, שהולך וצובר תאוצה. החל ממשחקים קטנים ועד משחקים ענקיים, STEAM פשוט מספק את הסחורה, גם ללקוח וגם למפתחים. למען האמת, זה כ"כ מוצלח, שSTEAM מתחיל לעבור עכשיו המרה גם לPS3 ולMAC. ועדיין, קשה שלא לשים לב להצלחה המסחררת שלו. והכל על גבי המחשב. ומדובר במגמת עליה, לא משהו מוצלח בדעיכה.

WORLD OF WARCRAFT - יש צורך לציין יותר מזה? או אולי אני אציין כבר את BLIZZARD ואת משחקי הPC שלה, שעדיין גורמים לACTIVISION-BLIZZARD להיות המובילה בתעשיית המשחקים? והכל בזכות הPC?

חביבי, המחשב לא מת. ההפצה הדיגיטלית החלה, בקרוב כל מה שיהיה זה הפצה דיגיטלית דרך המחשב. ובנקודה הזו, הקונסולות יחלו לדעוך. חזק מאוד.

וזה מבלי להתייחס לתעשיית משחקי הרשתות החברתיות, שבעצמם הולכים וצוברים תעוצה ע"ג המחשב הנייח. וע"פ חברות רבות - הם העתיד. לא הקונסולות, לא הIPHONE לא הPS3 לא הXBOX360, לא הקינקט ולא הMOVE ובטח שלא הWII.

פורסם

אתה יכול לראות בעצמך שהפורום חי ופעיל כדי להבין שאנחנו לא מרגישים ככה.

מה גם שיש פה הרבה חבר'ה בגילאים 20+, כך שהפורום מורכב גם מגיימרים מנוסים שראו כבר הכל.

אז נכון, אולי עם התפתחות תחום הגיימניג יוצאים היום המון משחקים וחלקם הם חיקוי זול של משחק אחר,

ואני מאוד מבין אותך כי גם אני מוצא תקופות בהן אני לא מוצא שום דבר שמושך אותי לשחק בו (וזאת למרות המבחר).

אבל אם היית גיימר אמיתי היית מוצא את הכותרים המושקעים יותר שיוצאים אחת לכמה זמן והיית נהנה מהם:

Assassins Creed, Bioshock, Mafia 2, Call of Duty 4, Oblivion, Borderlands, StarCraft 2, Half Life 2 והרשימה עוד נמשכת...

וגם כשחושבים שראינו כבר הכל בצורה כזו או אחרת, מגיח לו אחד לכמה זמן משחק מקורי.

לרוב אלו המפתחות הקטנות שלא יוצרות הייפ סביב המשחק ומגיעות כאנדרדוג זוכות להתלהבות.

אתה יכול לקחת כאן כדוגמא את Portal, Mirror's Edge, Wrold Of Goo, Zino Clash.

פורסם

מורפין, אתה לא רציני. איך אתה יכול לומר שהמשחקים לא טובים כמו פעם אם אתה בעצמך אמרת שלא שיחקת בהם?

יש כל כך הרבה משחקים מעולים שיצאו מאז שהיית בכיתה ט', אתה מוזמן לרכוש אותם בזול מ-STEAM ולהנות.

פורסם
  • מחבר

באמת שאין לי מושג מה זה STEAM.

רק פרט קטן ששכחתי לציין, בתור גיימר, אף פעם לא אהבתי את משחקי המדע בדיוני והפנטזיה עם החייזרים, הרובוטים העתידניים והאביר הרכוב על החד קרן המעופף שמטרתו להציל את הנסיכה מידיו של...טוב לא משנה

אהבתי ריאליזם, וזה למעשה צימצם את המבחר שלי די בהרבה.

למרות שהייתי גיימר כבד בזמנו, המבחר שלי למעשה, היה מאוד דל.

פורסם

אמרת הכל.

קצת גוגל ידידי:

realistic FPS

realistic RTS

תסיים עם: http://store.steampowered.com/?cc=us

:xyxthumbs:

פורסם

המחשב האישי רחוק מלהיות מת למשחקים

עם בודקים את משחקי ה360\PS3 המובילים רואים בהם הרבה משחקים שיש להם גרסת PC עדיפה

פה ושם יש בלעדי אבל היום רוב המשחקים המובילים הם מולטיפלטפורם

בעניין הנידים והנטבוקים וסמטפונים-כן הם לוקחים ויקחו נטח שוק לPC ולא רק במשחקים

אבל זה תהליך טיבעי של תעשית המחשוב

כבר היום במובן מסוים סמרטפונים הם מחשבים וגם הקונסולות יתקרבו לPC

בגדול בסופו של דבר PC לא יצתרך מארז ורכיבים גדולים יחסית להיות מכונת משחקים

וזה דבר טוב ולא רע-נכון שכרגע אנחנו באיזה תקופת מעבר

אבל תיראה כבר מה מכניסים ללפטופ תקציבי -חומרה הרבה הרבה יותר חזקה מהWII לדוגמה

זה שחברות לא עושות התאמה לכרטיסים של אינטל זה עצוב כי הם אומנם לא חזקים כמו ה360\PS3

אבל עדין תומכות בDX10 ויחד עם המעבד והזיכרון אפשר לעשות פורטים של כל משחק היום בקונסולות ללאפטופ

השאלה זה הרצון

פורסם

לא היה לך אינטרנט בשנת 2000? כלומר אחרי שכבר היה ADSL? שכן של אוסמה במקרה?

פורסם

בשנת 2000 האינטרנט המהיר רק נכנס לארץ. לא לכולם היה חיבור dialup.

פורסם

יש אנשים שלא חוו את הקטע שמישהו מרים את הטלפון והמשחק רד אלרט שאתה משחק עם חבר כבר שעתיים מתנתק?

פורסם

אנשים תמיד יעדיפו משחקים למחשב כי יש שם אפשרויות מודינג ולימוד עצמי.כל העיניין בגירסה למחשב הוא שיש לך אפשרויות למידה עצמית אדירות.המודינג מעשיר ומחייה את המשחק הסופי באלפי מונים.אני עדיין משחק באובליביון כי המשחק לעולם לא יגמר

פורסם

אני מעדיף לשחק במחשב כי אני מעדיף מקלדת ועכבר. גם לFPS וגם למירוצים וכל סוג משחק.

יש לי עדיין PS2 ושיחקתי בו בGTA LCS וVCS שלא יצאו למחשב וזה לא היה נורא אבל עדיין אני מעדיף את השליטה במחשב.

הבעיה היא שרוב מוחלט מהמשחקים שמעניינים אותי לא יוצאים למחשב.

זו הסיבה היחידה שאני שוקל לקנות קונסולה.

פורסם

רק פרט קטן ששכחתי לציין, בתור גיימר, אף פעם לא אהבתי את משחקי המדע בדיוני והפנטזיה עם החייזרים, הרובוטים העתידניים והאביר הרכוב על החד קרן המעופף שמטרתו להציל את הנסיכה מידיו של...טוב לא משנה

אהבתי ריאליזם, וזה למעשה צימצם את המבחר שלי די בהרבה.

למרות שהייתי גיימר כבד בזמנו, המבחר שלי למעשה, היה מאוד דל.

הגיע הזמן שתתעורר

בSTEAM אתה תמצא כל מה שאתה רוצה

מבחר משחקים שעולה בכיף על כמה מאות, החל מהמשחקים הכי גדולים ועד משחקי אינדי.

מכל הז'אנרים, מכל הסוגים מכל הגדלים.

עם אפשרות להוסיף חברים, לשחק איתם, להתכתב איתם תוך כדי משחק.

גם בזמן משחק סינגלפלייר אתה לעולם לא לבד.

פורסם

הבעיה היא שרוב מוחלט מהמשחקים שמעניינים אותי לא יוצאים למחשב.

זו הסיבה היחידה שאני שוקל לקנות קונסולה.

איזה משחקים בדיוק ?

פורסם

כל החדשים של ROCKSTAR

HALO 3 ועוד כמה ששכחתי

עכשיו תגיד שבטח המשחקים של ROCKSTAR ייצאו עוד חצי שנה שנה. גם אם כן, עצם העובדה שצריך לחכות בגלל שרוב ה"גיימרים" למחשב מורידים את המשחקים ולא קונים די מציק.

הרי כולם יודעים ששוק הPC הכי פחות רווחי. אז אני מבין את כל המפתחות שלא משחררות משחקים למחשב. בצדק, באמת בצדק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים