עבור לתוכן

ביוטיוב כשפותחים מסך מלא,יש צפצופים וה HD נהיה איטי להחריד

Featured Replies

פורסם

זה לא קורא רק ביוטיוב אלא בכל אתר שפותחים מסך מלא יש צפצופים כאלה,ווכשאני מעביר את הסרטון ל1080 או ל720 הוא נהיה איטי,ולא מובן לי למה...

עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך NVIDIA8600 וללוח אם גיגה בייט,וזה לא מסתדר לי,HELP!

פורסם
  • מחבר

חבר'ס?

פורסם

זה לא קשור בדיוק לתקלות חומרה אבל מילא...

מאיפה אתה שומע את הצפצופים? מה קורה כשאתה רואה סרט במסך מלא ב-WMP למשל? תנסה לראות סרטונים באינטרנט דרך דפדפן אחר, מה קורה אז?

פורסם
  • מחבר

לאיזה פורום זה שייך?

עברתי לאקספלורר וגם שם יש צפצופים כאלה ברמקולים,כל סרטון וכל דבר שאני פותח על מסך מלא יש צפצופים.

ובכלל כשאני מעביר סרטון ביוטיוב לHD הוא נהפך להיות איטי,לא בזרימה,כמו זה למשל:

תודה לך.

פורסם

מצאתי אחד עם בעיה כמו שלך והוא הצליח לפתור את הבעיה. תסתכל בזה:

http://www.sevenforums.com/sound-audio/45028-line-full-screen-video-sound-distortion.html

לגבי איטיות בהרצת הסרט ב-HD, זו כבר בעיה אחרת שקשורה ליכולת של המחשב שלך להריץ סרטים ברזולוציות גבוהות. כנראה שהמחשב שלך לא "חזק" מספיק, או שיש לך יותר מדי תוכנות שרצות ברקע בזמן הצפיה בסרט.

פורסם
  • מחבר

מצאתי אחד עם בעיה כמו שלך והוא הצליח לפתור את הבעיה. תסתכל בזה:

http://www.sevenforums.com/sound-audio/45028-line-full-screen-video-sound-distortion.html

לגבי איטיות בהרצת הסרט ב-HD, זו כבר בעיה אחרת שקשורה ליכולת של המחשב שלך להריץ סרטים ברזולוציות גבוהות. כנראה שהמחשב שלך לא "חזק" מספיק, או שיש לך יותר מדי תוכנות שרצות ברקע בזמן הצפיה בסרט.

תודה רבה על העזרה,אבל לא ממש הצלחתי לפענח את התרגום,וממה שכן הבנתי ,הבעיה אצלו לא נמצאת ביוטיוב,למרות שאצלי זה דווקא כן נמצא ביוטיוב ובכל אתר שמריץ קליפים למיניהם,איך שאני מגדיל את התמונה יש רעשים צפצופים מעצבנים,כמו לא יודע איך לתאר.

פורסם

אלה ההוראות:

- לחצן ימני על הסרטון ואז לחיצה על SETTINGS

- למטה לוחצים על הסמל השמאלי ביותר (בצורת מסך)

- אתה צריך לראות הגדרה בשם "Enable hardware acceleration". תוריד את ה-V, כלומר שהגדרה זו לא תאופשר.

פורסם
  • מחבר

אלה ההוראות:

- לחצן ימני על הסרטון ואז לחיצה על SETTINGS

- למטה לוחצים על הסמל השמאלי ביותר (בצורת מסך)

- אתה צריך לראות הגדרה בשם "Enable hardware acceleration". תוריד את ה-V, כלומר שהגדרה זו לא תאופשר.

תודהסססססססססססססססססססססססססססס רבס אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך,אפילו ה HD לא נתקע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ישששששששששש תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההס

פורסם

אין בעד מה :xyxthumbs:

מה שמוזר זה שניסיתי את זה, ועכשיו ה-HD רץ יותר טוב גם אצלי :kopfpatsch:

אז אני חייב לך תודה גם כן ;)

פורסם
  • מחבר

אין בעד מה :xyxthumbs:

מה שמוזר זה שניסיתי את זה, ועכשיו ה-HD רץ יותר טוב גם אצלי :kopfpatsch:

אז אני חייב לך תודה גם כן ;)

מה בעצם אומר הביטול של הפעולה הזאת?

אולי יש עוד הגדרה שתגרום שסרטונים לא יתקעו? ,תראה את הסרטון הבא,ב 740 הוא לא נתקע,ב 1080 הוא נתקע:

http://www.youtube.com/watch?v=-56MFdYSbks[br]

עכשיו ראיתי את אלחנדרו של ליידי גאגה ב1080 והוא לא נתקע,אבל יש דיליי בין הקול לתמונה.

פורסם

אני לא יודע מה הביטול הזה עושה. אל תשכח, כפי שציינתי קודם, שהיכולות של המחשב שלך, וגם שלי, מוגבלות. גם אני לא יכול להריץ סרט ב-1080 באופן חלק (האמת שגם ב-720P זה לא תמיד חלק אצלי). 1080P זאת רזולוציה רצחנית.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה הביטול הזה עושה. אל תשכח, כפי שציינתי קודם, שהיכולות של המחשב שלך, וגם שלי, מוגבלות. גם אני לא יכול להריץ סרט ב-1080 באופן חלק (האמת שגם ב-720P זה לא תמיד חלק אצלי). 1080P זאת רזולוציה רצחנית.

אבל הכרטיס מסך שלי NVIDIA 8600 תומך ב FULL HD ,אז מה הבעיה?

פורסם

אני מקווה שיש לך גם מעבד וזיכרונות מספיק חזקים. אולי יש לך משהו שרץ ברקע ומעמיס על המעבד :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

שני גיגה זכרון,ומעבד קור טו דו 6550 שהוא מספיק חזק למהנדס חלל.(בכל אופן לצרכים האפסיים שלי)

פורסם
אולי יש לך משהו שרץ ברקע ומעמיס על המעבד
(בידיעתך או לא בידיעתך). תריץ גם בדיקת וירוסים עם אנטי וירוס מעודכן וסריקת ספייוורים עם SPYBOT (לאחר עידכון כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים