עבור לתוכן

יש עם מי לדבר בגוגל? (או - מה עושים כשפורצים לכם לחשבון?)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאתה זוכר מתי התחלת להשתמש בהן?

• תגובות 36
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא הסניגור של הזון - אבל זה ממש מעצבן אותי לקרוא את הרמיזות המטומטמות האלה שלכם.

לא רמזתי שזה HWZONE. אם זה היה HWZONE, הייתי מפנה אצבע מאשימה. לי פרצו והשתמשו בשביל כמה ספאם מייל. לא גנבו פייסבוק.

פורסם
  • מחבר

בקיצור, הטופס הזה לא עובד לי...

הבן זונה גם שינה לי את השאלה הסודית, עכשיו המייל שואל אותי "איזו קבוצת כדורגל אתה אוהד?"

אני בכלל לא אוהב כדורגל אבל... :nixweiss:

פורסם

תנסה לזרום על קבוצות פפולאריות

פורסם

בקיצור, הטופס הזה לא עובד לי...

הבן זונה גם שינה לי את השאלה הסודית, עכשיו המייל שואל אותי "איזו קבוצת כדורגל אתה אוהד?"

אני בכלל לא אוהב כדורגל אבל... :nixweiss:

אתה תמיד יכול לתכנן עוקץ.

פורסם

לי פרצו את הג'ימייל ואת הפייסבוק אחרי שהתחברתי ממחשב באיזה מלון בפריז.. לא חכם במיוחד, במבט לאחור.

הם דחו כמה בקשות שחזור שלי, ואז השגתי את הלינק הזמנה המקורי שלי שעוד היה מאוחסן בג'ימייל של החבר ששלח לי אותה.

לינק הזמנה מקורי הוא פחות או יותר שחזור מובטח.

כמובן, כל שאר שיטות השחזור לא עבדו, הפורץ שינה את המייל שחזור סיסמה ואת השאלה והתשובה הסודית.

פורסם
  • מחבר

לי פרצו את הג'ימייל ואת הפייסבוק אחרי שהתחברתי ממחשב באיזה מלון בפריז.. לא חכם במיוחד, במבט לאחור.

הם דחו כמה בקשות שחזור שלי, ואז השגתי את הלינק הזמנה המקורי שלי שעוד היה מאוחסן בג'ימייל של החבר ששלח לי אותה.

לינק הזמנה מקורי הוא פחות או יותר שחזור מובטח.

כמובן, כל שאר שיטות השחזור לא עבדו, הפורץ שינה את המייל שחזור סיסמה ואת השאלה והתשובה הסודית.

זהו.. עכשיו הכל אבוד. זה בדיוק מה שאני עשיתי, וגיליתי שהזמנתי את עצמי לאיזשהו דואר-קקה של נענע שעשיתי לשלוש דקות, רק לשם ההזמנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים