פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים יש לי מכשיר של נוקיה (3120 ו 6100).אני רוצה להעביר קבצים מהנוקיה למחשב, אבל השליחה תמיד נכשלתכשהיה ווינדוס XP הכל היה בסדר, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התחיל לעשות בעיותאני מסמן את כל התמונות שאני רוצה להעביר, ומנסה לעשות העברה דרך בלוטות'.זה יעביר תמונה או שתיים, ואז יגיד שהשליחה נכשלהאני חושב שזה בגלל הממשק בלוטות' הדפוק של ווינדוס 7יש איזו תוכנה חלופית?
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים למה ישר להאשים את הWIN7 ?אצלי זה מעביר סבבה לגמריאיך אתה מעביר תמונות ?באמצעות הPC SUITE ? או כמו שאמרת ממשק של הווינדוסאתה דרך לפטופ? או שיש לך דונגל כלשהו בPC נייח ?
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים מחבר אני רוצה להעביר תמונות דרך הממשק של הווינדוסזה לפטופ עם בלוטות' מובנהולא האשמתי סתם את הווינדוס... הורדתי תוכנה שנקראת:OBEX File Transferואיתה הקבצים עוברים מצוייןרק חבל שזאת גירסה ניסיונית ועוד כמה ימים היא תפסיק לעבוד
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים אתה משתמש ב-Bluetooth Stack של מיקרוסופט או בדרייבר BT של Widcomm?לי היו בעיות חיבור של BT בנטבוק עם BT מובנה ומעבר לדרייבר של Widcomm פתר את הבעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.