עבור לתוכן

סיווג ביטחוני ?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ברור , אבל ,

אני מדבר על צורת ההתנהגות אישית של מועמד לסיווג בטחוני כלומר היית יכול לצפות מאדם שעומד לקבל סיווג סודי ביותר שיהיה יותר "שושואיסט " שלא ידון בנושאים אישיים ( סודיים ) בפרהסיה ( ציבור ) .

זו דעתי האישית ויתכן בהחלט שאני טועה :-\

זה בסדר שזו דעתך, אבל בסך הכל רציתי להיתיעץ ולשאול אנשים שיש להם ניסיון בשאלון הזה, ההם קרה מצב שבו הם לא יכלו לענות על פרטים מסויימים, זה לא שאני משתף פרטים סודיים פה ,או נותן את כל הטופס ,אני בסך הכל רוצה עצה קטנה מאנשים שעברו את זה ,שום דבר מיוחד או סודי .

הטופס והשאלון אחידים לכולם. זה לא אישי. הם לא מצפים ממך אלא השאלות נוסחו באופן כללי ואחיד.

לא יודע - לא יודע. רושמים "לא יודע" (למשל, שם הסב מצד האב) וזה בסדר גמור. בראיון אשר לרוב מתבצע לאחר מכן, בשלב מאוחר יותר של המיון והאיתור, נשאלים ומסבירים. להצהיר על חוסר ידיעה אינו מצביע על בעיה של אמינות.

לא, בוודאי שלא. לכל היותר ישאלו אותך בראיון ואתה תאמר שלא ידעת. שוב: הצהרה על חוסר ידיעה אינה סימן לבעית אמינות.

בכל מקרה, אל תרשום פרט שאתה יודע כי אינו נכון. אל תמציא.

כל השאר, כולל המספרים שצויינו, הם שטויות לא רלוונטיות לשאלתך.

טוב תודה רבה הסרתה דאגה ממני .

נ.ב :עוד שאלה קטנה, בעיקרון אני בשלב ירפ"א ב' (מיונים לטייס), והחייל שהיתקשר להודיע לי שעברתי לשלב הזה אמר שישלחו לי מייל עם הפרטים, את המייל לא שלחו לי משום מה, אבל הוא אמר שיש את הטפסים גם באתר חיל האוויר, אבל אני לא יודע איזה מהם אקטואליים בשבילי ואיזה לא .

אז אם מישהו עבר ירפ"א ב', אתם יודעים במיקרה איזה טפסים הייתם צריכים למלא .

פורסם

כמו שצויין על ידי החתול, תענה רק על מה שאתה לא יודע ומה שאתה לא יודע אל תמלא, הכי חשוב להיות אמין.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה שוב ,אתה בטוח שזה הטופס היחיד ?

פורסם

חיובי, זה הטופס לירפ"א ב'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים